19.00
Miehet, Miehet 2.Div

Pelicans SB - Top Team

Lahden Suurhalli

Miehet jatkavat tappioitta kakkosdivarin piikkipaikalla ­– sarjajumbo kaatui selvin lukemin

Pelicans SB:n miesten edustusjoukkue jatkoi Kaakkois-Suomen 2. divisioonapelejään perjantaina kotiottelulla Savonlinnan Top Teamia vastaan.

Viiden pelatun ottelun jälkeen sarjajumbona majailevat savonlinnalaisvieraat saivat todistaa lahtelaisisännät lopulta kuusi maalia paremmakseen. Päätössummerin soidessa Lahti Energia -areenan tulostaululla komeilivat Pelicansin 9-3 (3-1, 3-1, 3-1) -voittolukemat.

Avauserässä näppärän kulmavaparikuvion seurauksena 1-0-johtoon siirtynyt Pelicans päästi vierailijat kertaalleen tasatilanteeseen, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä selkeämmin pelin- ja pallonhallinta siirtyivät isännille.

Toisen erän puolessavälissä turkoosipaidat johtivat ottelua jo 6-1. Ajassa 29.29 Top Team otti aikalisän ja nosti karvaustaan aiheuttaen hetkellisesti ongelmia lahtelaisten pelinavaamiseen.

Kakkoserän viimeisellä kympillä kotijoukkueelle tuomittiin peräti kolme kahden minuutin rangaistusta. Vierailijat pääsivätkin hetkellisesti peliin mukaan, kun hyökkääjä Samuli Hirn osui ylivoimalla kahdesti ja kavensi pelin 6-3:een.

Jäähysuman selättänyt kotijoukkue otti pelin takaisin hallintaan päätöserän edetessä. Näyttävien sommitelmien päätteeksi syntyneistä Pelicansin kolmannen erän maaleista vastasivat Niko Reinikainen (1+0), Jukkapekka Auroila (2+1) sekä Max Salonen (2+2), joka palkittiin kamppailun päätteeksi isäntien parhaana pelaajana.

Turkoosipaitojen kippari Henri Seppäläinen (kuvassa) viimeisteli ottelussa kaksi ja Jonne Jonninen (1+1) sekä Jarkko Aallonen maalin mieheen.

Pelicansin tolppien välissä pelannut Ville Vilén kirjasi yhteensä 22 torjuntaa.

Miesten edustusjoukkueen kakkosdivaripelit jatkuvat ensi viikon perjantaina 17. marraskuuta, jolloin lahtelaiset matkaavat sarjan kärkikamppailuun Kosken Dynamon vieraaksi.

Pelicansin tavoin myös hämeenkoskelaiset ovat aloittaneet kautensa tappioitta. Kauden viidennen perättäisen voittonsa Dynamo nappasi perjantaina Imatran Voiman vieraana lukemin 3-7.