Naiset II, Naiset 2.div

Pelicans SB II - Hatsina II  3 - 6

Joutsenohalli Lappeenranta

Otteluraportti: Pelicans SB Naiset 2 - Hatsina 2

Parin tunnin huilin jälkeen kauden toiseen peliin lähdettiin sisukkaasti, edellisen niukan tappion voimaannuttamina, samalla kokoonpanolla. Pelicans SB sai kuitenkin heti alkuun kylmää vettä niskaan, kun vastustaja päätti ensimmäisen hyökkäyksensä maaliin ajassa 00:15 - Eija Himanen syötti ja Johanna Rapo viimeisteli. Tämä kuitenkin kuitattiin pian toisessa päässä, kun Heino-Varsamäki iski tasoituksen ajassa 01:58 - maali merkattiin Heinolle. Hatsinan Tillanen esti Eeva Veijolan nousun laidasta ajassa 03:48 ja Pelicans SB pääsi kokeilemaan ylivoimaa Hatsinaa vastaan, tuloksetta. Pian sen jälkeen Koivuluoma veti viivan tuntumasta niin, että saatto nousi epäonnisesti vastustajan pään alueelle ja siitä automaattinen 5 minuuttinen. Vastustaja rokotti melko nopeasti lukemat yhteen kahteen. Koivuluoman loppurangaistus saatiin taisteltua kunnialla loppuun. Reilu 3,5 minuuttia ehdittiin pelaamaan tasaviisikoin kunnes Eeva Veijolalle tuomittiin 2 minuuttia mailaanlyömisestä ja pienimuotoisen protestoivan tiedustelun jälkeen rapsahti vielä 2 minuuttia protestoinnista ja 10+2 minuuttia epäurheilijamaisesta käytöksestä. Yhteensä siis 16 minuutin jäähyt, joita meni Eevan lisäksi istumaan Henna Huusko. Erän viimeiset 27 sekuntia kestettiin alivoimaa. Ensimmäinen erä 1-2, torjunnat Juutilainen 7, Nironen 10.

Toinen erä aloitettiin siis alivoimaisena ja Hatsina iski YV:llä lukemat 1-3 ajassa 16:39. Sen jälkeen jäi yksi kaksiminuuttinen kärsittäväksi ja sen Pelicans SB selvitti kunnialla. Veijolan istuessa omaa rangaistustaan valmentaja Keijo Peltola peluutti vuoroin vajaata hyökkäysmiehistöä ja vuoroin vajaata puolustusmiehistöä. Alivoimalla väsytetty Pelicans SB taipui taas ajassa 20:05 ja numerot jo melko rumat 1-4. Lannistumatta jatkettiin töitä ja kuitattiin pian kavennusta, kun Vehnämäki pisti verkot tötterölle kolmatta kertaa tänä päivänä Varsamäen tarjoilusta. Alle 1,5 minuuttia, niin maalinteko jatkui jo taas toisessa päässä: Himanen otti ottelussa jo kolmannen pisteen syöttämällä Rapolle 2-5 maalin. Tähän väliin Pelicans SB otti aikalisän, jotta saatiin huilia kovasti töitä tehneelle joukkueelle. Pieni huili tekikin terää, kun Jenni Jäppilä kävi iskemässä ensimmäisen maalinsa tällä sarjatasolla Marianne Vehnämäen esityöstä. Lukemat 3-5. Toinen erä 2-3, torjunnat Juutilainen 8, Nironen 4.

Kolmanteen erään lähdettiin pelaamaan vihdoin sitä kuuluisaa omaa peliä. Rivit saatiin kuntoon, löytyi taas hieman malttia ja viisikkopelaamista. Se vaan oli "too little, too late" tähän otteluun, jossa suurin osa ajasta pelattiin puolipaniikissa ja katse maassa. Vastustajan Minna Haapanen viimeisteli numerot 3-6 ajassa 42:29. Kolmas erä 0-1, torjunnat Juutilainen 5, Nironen 8.

Ottelussa kaksi kahden pisteen pelikaania: #51 Marianne Vehnämäki (1+1) ja #8 Anu Varsamäki (0+2).

Tilastot

3 - 6

Hatsina II
1 - 22 - 30 - 1
1'MaaliHeino Niina
1'MaalisyöttöSahamies Anu
5'Jäähy: 5 minKoivuluoma Henna
14'Jäähy: 2minVeijola Eeva
14'Jäähy: 5 minVeijola Eeva
16'Jäähy: 2minVeijola Eeva
21'MaaliVehnämäki Marianne
21'MaaliJäppilä Jenni
21'MaalisyöttöSahamies Anu
21'MaalisyöttöVehnämäki Marianne