Naiset II, Naiset 2.div

JoKa - Pelicans SB II   9 - 0

Pyroll Areena Pyhtää

Otteluraportti: JoKa - Pelicans SB Naiset 2

Kauden toinen turnaus järjestettiin Pyhtäällä, Pyroll Areenalla. Tähän turnaukseen osallistui Kaakkois-Suomen eteläisimmät joukkueet, kun toista turnausta pelattiin samaan aikaan Joutsan liikuntahallissa.

Pelicans SB lähti ensimmäiseen otteluunsa hyvällä otteella, pelikirjaa noudattaen. Töitä tehtiin niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. JoKa pääsi vain ylivoimalla maalin tekoon ensimmäisessä erässä, kun Eeva Veijola asettui epähuomiossa liian lähelle vastustajalle osoitettua vapaalyöntipistettä. Pelicans SB:n naiset pääsivät kokeilemaan Karita Miettisen torjuntakykyä kuuteen kertaan ensimmäisessä erässä, kun Terhi Juutilainen selvisi neljällä torjunnalla. Ensimmäinen erä 1-0, torjunnat Miettinen 6, Juutilainen 4.

Toinen erä noudatti melko pitkälle samaa kaavaa kuin ensimmäinenkin. Ihan niin kovaa painetta ja kurinalaista pelaamista ei enää Pelicans SB:n naiset saanut pidettyä yllä, mutta hyvin lähelle. JoKalle maali ajassa 22:30. Nelisen minuuttia sen jälkeen pieni huolimattomuus vaihdon kanssa ja kaksiminuuttisen meni istumaan Henna Koivuluoma. JoKa käytti tilaisuuden hyväksi ja laukoi ottelun toisen YV-maalin ja numerot kolmeen nollaan. Toinen erä 2-0, torjunnat Miettinen 4, Juutilainen 9.

Kolmatta erää oltiin pelattu kolme minuuttia, kun JoKa onnistui taas maalinteossa. Siitä alkoi pelikaanien totaalinen sulkasato, kun JoKa iski kolmannessa erässä vielä viisi maalia sellaiseen näytöstyyliin, ettei edes vastustajan ottama kaksiminuuttinen menoa hidastanut, vaan pystyi namuttelemaan alivoimallakin maalin. Tämä ottelu oli melkoinen joulu tehoilla 1+5 (Seppäläinen) ja 4+1 (Suutari) JoKan ykköskentän laitureille, joiden taltuttamiseen eivät pussinokkien eväät tällä kertaa riittäneet. Kolmas erä 6-0, torjunnat Miettinen 7, Juutilainen 4.

Tilastot
JoKa

9 - 0

1 - 02 - 06 - 0
4'Jäähy: 2minVeijola Eeva
26'Jäähy: 2minKoivuluoma Henna