Naiset II, Naiset 2.div

Pelicans SB II - StU  2 - 7

Pyroll Areena Pyhtää

Otteluraportti: Pelicans SB Naiset 2 - StU

Päivän seuraavaan otteluun lähdettiin puhtaalta pöydältä ja toiveissa kauden ensimmäiset sarjapisteet. Tunnin palautuminen edellisestä, vauhdikkaasta pelistä ei ihan riittänyt akkujen 100% latautumiseen, mutta sinnikkyydellä jaksettiin tämäkin peli puurtaa. Lähdetään purkamaan peliä erä erältä...

Otteluun saatiin toivottu alku, kun Ida Sauvala pääsi Sofi Salosen esityöstä iskemään Pelicans SB:n päivän ensimmäisen osuman ajassa 4:29. Toiveita herättävä maali sai joukkueen ryhdistäytymään entisestään... ainakin siihen asti, kunnes StU tasoitti yhteen yhteen ajassa 8:05. Pian sen jälkeen StU otti rangaistuksen mailaan lyömisestä ja Pelicans SB pääsi yrittämään ylivoimaa. Toimivaa konseptia ei löytynyt tässäkään vaiheessa, vaan StU pääsi pelaamaan kaksiminuuttisen melko huolettomasti pois kellosta. Hyvin palloa liikuttanut vastustaja siirtyikin johtoasemaan ajassa 11:57. Loppuerä meni sitten ihmetellessä, että mitä tässä taas tapahtui... Ensimmäinen erä 1-2, torjunnat Juutilainen 9, Pesu 5.

Toiseen erään saatiin taas ajatukset koottua ja Sauvala herätteli joukkuetta toistamiseen iskemällä tasoihin ajassa 17:17. Siitä saatiin hyvä paine päälle ja StU otti toisen rangaistuksensa mailan painamisesta ja Pelicans SB:n ylivoimassa alkoi viisikko löytämään toisiaan. Ylivoiman aikana taisi tulla erän ainoat maalia kohti suuntautuneet Pelicans vedot. Yritys hyvä kymmenen, mutta Pesu piti pintansa ja StU otti taas rangaistuksen jälkeen ottelun hallintaansa ja näytti sen iskemällä kolme maalia alle kahdeksaan minuuttiin. Se oli taas sellainen taikaisku, jolla pelikaanien selkäranka katkesi ja tekeminen alkoi olla melko päämäärätöntä. Toinen erä 1-3, torjunnat Juutilainen 9, Pesu 2.

Kolmanteen erään yritettiin puhaltaa taisteluhenkeä joukkueeseen, mutta tarvittavaa viimeistä puristusta ei löytynyt. Kolmannessa erässä kaksi maalia vastustajalle ja turhautumista kuvastava Eeva Veijolan kaksiminuuttinen. Hetkittäin sorruttiin tässäkin pelissä yliyrittämisen puolelle: saatetaan tahkota toimimatonta kuviota tai laput nousee silmille ja yksinyrittäminen alkaa. Over and out. Ei Pyhtää eikä uudet turkoosit peliasut toimineet tänä pyhänä. Kolmas erä 0-2, torjunnat Juutilainen 9, Pesu 5.

Tilastot

2 - 7

StU
1 - 21 - 30 - 2
4'MaaliSauvala Ida
4'MaalisyöttöSalonen Sofi
17'MaaliSauvala Ida
44'Jäähy: 2minVeijola Eeva