Naiset II, Naiset 2.div

LASB ed - Pelicans SB II   8 - 2

Salpausselkähalli Lahti

Otteluraportti: LASB ed - Pelicans SB Naiset 2

otiturnauksen ensimmäiseksi vastustajaksi asettunut LASB oli odotetun kova vastus.

Taisi emännillä olla vielä unihiekat silmissä, kun ottelu vihellettiin käyntiin, sillä LASBin neljä ensimmäistä vaihtoa oli kaikki tehokkaita. Ajassa 4:47 taululla oli jo ratkaisevat lukemat 4-0. Vieraat vielä jakoivat komeasti pisteet joukkueen kesken niin, että alle viiteen minuuttiin kahdeksan eri pelaajaa oli päässyt tehopisteille. Shokkialun jälkeen taisi viimeisetkin unihiekan jyvät tipahtaa silmäkulmista, sillä Pelicans SB naiset teki niin henkisesti kun pelillisestikin vahvan tason parannuksen, jolla ottelun dynamiikka muuttui ja tasoerot tasaantui. Ensimmäinen erä 4-0, torjunnat Hakkola 5, Juutilainen 4.

Toista erää pelattiin edelleen hyvällä pelillä, puolustaen ja taistellen pallosta. Syöttöpeli ja tahtotila oli itseasiassa parempaa kuin kertaakaan tällä kaudella. Yksi vastaisku koettiin ajassa 25:47, jonka Pelicansin Marianne Vehnämäki kuittasi melko pian perään iskemällä Essi Pihkolan syötöstä pallon Hakkolan selän taakse. Toinen erä 1-1, torjunnat Hakkola 6, Juutilainen 6.

Kolmanteen erään lähdettiin neljän maalin takaa-ajoasemasta. Numeroista huolimatta leuka ei tippunut rintaan vaan edelleen taisteltiin peli-iloa puhkuen. Edelleen saatiin hyviä avauksia ja maalipaikkoja, mutta niin vaan pääsi LASB kuittaamaan puolustuspään virheen ja numerot olivat 6-1 ajassa 36:58. Tämän jälkeen ottelun toinen osuma Marianne Vehnämäelle, tällä kertaa Laura Kempin syötöstä, ajassa 42:03. Tämän osuman jälkeen taannuttiin taas ottelun alun tasalle ja vastustaja pääsi iskemään aivan pelin loppuun kaksi maalia, kolmen sekunnin välein 44:52 ja 44:55. Kolmas erä 3-1, torjunnat Hakkola 5, Juutilainen 10.

Tilastot
LASB ed

8 - 2

4 - 01 - 13 - 1
26'MaaliVehnämäki Marianne
26'MaalisyöttöPihkola Essi
42'MaaliVehnämäki Marianne
42'MaalisyöttöKemppi Laura