B-tytöille voitto Pirkoista, mutta tappio Steelersille
Julkaistu: 15.01.2018 00.00

B-tytöille voitto Pirkoista, mutta tappio Steelersille

Pelicans SB:n B-tytöt voittivat sunnuntaina Hämeenlinnan Iittalassa pelatussa turnauksessa tamperelaisen Pirkat Whiten, mutta hävisivät kotijoukkue Steelersille. Pirkoista irtosi voitto luvuin 6-1 (0-2, 1-0, 0-4). Steelersille tuli tappio maalein 2-3 (2-0, 1-0, 0-2). Pelit olivat osa Sisä-Suomen, Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan yhdistettyä aluesarjaa.

Lahtelaisjoukkue hävisi Pirkoille vielä elokuun SM-karsinnoissa, mutta aluesarjassa joukkue piti pintansa.

- Peli itsessään oli aika kävelyä. Paikkoja oli useampaankin maaliin kahden ensimmäisen erän aikana, mutta saimme vain kaksi. Kolmannessa tytöt saivat sitten osumaan, valmentaja Mikko Koskela sanoo.

Steelersiä vastaan B-tytöt heräsivät peliin liian myöhään.

- Pelissä kuin pelissä meiltä menee melkein puolitoista erää ennen kuin tytöt syttyvät taistelemaan voitosta. Niin kävi taas. Steelers sai alkuun kolme maalia. Puolitoista erää olimme jäljessä lähes kaikessa. Vastustaja vei kaksinkamppailut. Kolmannessa erässä oli jo tekemisen makua, maalit vain jäivät tekemättä. Viimeisten minuuttien jäähyt vesittivät viimeisetkin tasoitusyritykset, Koskela harmittelee.

Lahtelaisten onnistujia olivat Heidi Kemppi, Mira Hietanen, Ida Sauvala, Ida Sinisalo, Petra Pietinen ja joukkueen puolustajat Eveliina Järventaustan johdolla.

Tällä kertaa lahtelaisista pääsi pisteille vain kolme pelaajaa: Heidi Kemppi (4+1), Mira Hietanen (0+5) ja Ida Sauvala (4+0).

B-tytöt ovat oman aluesarjansa kolmantena yhdellätoista pisteellä. Toisena on tamperelainen Classic (14 pistettä), sarjan kärjessä Steeers (14 pistettä). B-tytöt pelaavat seuraavan kerran sarjapisteistä sunnuntaina 28. tammikuuta Lempäälän Ideaparkissa. Tuolloin lahtelaisjoukkue saa vastaansa sarjakakkosen Classicin ja sunnuntaina Iittalassa kohdatun Pirkat Whiten.

Seuran uusimmat