Miesten edustus jatkoaikavoittoon upean nousun jälkeen
Julkaistu: 21.01.2020 00.00

Miehet pelasivat SB Heinolaa vastaan kotonaan perjantaina 17.1.2020.

Ensimmäisessä erässä ottelun maalisarakkeen avasi ensimmäisenä vierasjoukkue ajassa 03:11. Alle minuutti tästä kotijoukkueen Oskari Heikkilä tasoitti pelin 1-1:n Jaro Pietiläisen syötöstä. Tuomas Harmaala onnistui lyömään pallon verkkoon ylivoimalla Jonne Jonnisen syötöstä ajassa 09:16. Erän viimeisen viiden minuutin aikana SB Heinola onnistui kahdesti ja erätauolle mentiin tilanteessa 2-3.

Toisen erän alussa SB Heinola karkasi 2-5 johtoon kunnes ajassa 35:35 Timo Kahila kavensi Tuomas Harmaalan syötöstä tilanteeksi 3-5. SB Heinola onnistui vielä kertaalleen erän loppupuolella. Toiselle erätauolle siirryttiin tilanteessä 3-6.

Kolmannessa erässä ajassa 45:21 SB Heinola siirtyi 3-7 johtoon. Erän jälkimmäinen kymppi oli täynnä Pelicans SB:n miesten onnistumisia. Ajassa 51:43 Jesse Lönnqvist iski maalin Matti Pitkäsen syötöstä ja aloittaen kirin. Seuraavaksi Ali Sivenius onnistui Tero Puumalaisen syötöstä ja Jaro Pietiläinen iski maalin Jonne Jonnisen syötöstä. Tilanne kaventui 6-7:n. Ajassa 57:45 Jaro Pietiläinen iski tasoituksen ylivoimalla Tero Puumalaisen syöttäessä. Kolmannen erän päättyessä siirryttiin jatkoajalle.

Jatkoajalla SB Heinola sai rangaistuslaukauksen ajassa 62:57, mutta ei onnistunut maalinteossa. Tuomas Harmaala löi ottelun viimeisen niitin Timo Kahilan syötöstä ajassa 64:05 ja päätti ottelun upean nousun hienoon voittoon!

Tarkemmat tilastot löytyy täältä.

Alla on ottelun maalikooste. Jos video ei näy kokeile tästä.

Miesten seuraava ottelu on Imatralla 25.1. Troopersia vastaan ja seuraavassa kotiottelussa miehet kohtaavat Sudet SB:n 1.2. klo 18:00!