Miehet pelasivat tiukan pelin Troopersin kanssa lauantaina 25. tammikuuta
Julkaistu: 27.01.2020 00.00

Ajassa 01:19 Troopers onnistuu avaamaan maalihanat, tilanne 1-0. Pelicans SB pääsee ylivoimalle ajassa 06:42 ja Tuomas Harmaala maalaa Jaro Pietiläisen syötöstä ylivoimalla tilanteeksi 1-1 ajassa 07:55. Miehet siirtyvät johtoon ajassa 09:20 Vili Kovalan maalilla, Jan-Erik Haulan syöttäessä. Erän loppu puolella, ajassa 14:10 Troopers tasoittaa pelin ylivoimalla. Erätauolle siirrytään tilanteessa 2-2.

Toisen erän alussa ajassa 21:11 Troopers siirtyi johtoon, mutta Pelicans SB:n miehet onnistuvat tasoittamaan ajassa 24:35 Jonne Jonnisen tehdessä Oskari Heikkilän syötöstä. Troopersin miehistö onnistui vielä toisen erän puolivälissä lyömään tilanteeksi 4-3. Toinen erä päättyi näihin lukemiin.

Kolmannessa erässä ajassa 42:40 Troopers lisää johtoaan lyöden tilanteeksi 5-3. Kolmatta erää oli pelattu 56:59 kun Pelicans SB:n Jan-Erik Haula kavensi Jonne Jonnisen syötöstä tilanteeksi 5-4. Kolmannen erän lopussa ajassa 57:48 Pelicans SB:n miehet pääsivät ylivoimalle ja samassa ajassa joukkue otti aikalisän ja maalivahdin pois. Pelikellon näyttäessä 58:06 Tero Puumalainen tasoittaa ottelun Jaro Pietiläisen syötöstä! Ottelun kolmas erä jatkuu tasatilanteessa 5-5 loppuun asti ja siirrytään jatkoajalle. Jatkoajalla ei saada ratkaisua aikaiseksi ja edessä on rankkarit, jotka Troopers onnistuu voittamaan 3-1. Ottelu päättyy tulokseen 6-5.

Ottelun tarkemmat tilastot löytyy täältä.

Miesten seuraava ottelu on kotona lauantaina 1.2. klo 18.00 alkaen. Vieraaksi saapuu Sudet SB!