Naisten edustus taipui jatkoajalla avausottelussa TPS:lle
Julkaistu: 23.09.2019 00.00

Ottelun ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua.

Toinen erä ehti vanhentua vain 42 sekuntia kun ajassa 20:42 Milla Murtomäki onnistui iskemään kauden avausmaalin Neea Tervosen syötöstä. TPS onnistui tasoittamaan ottelun ajassa 26:23, mutta Pelicans SB:n naiset menivät toistamiseen johtoon ajassa 27:45 Roosa Jokinen maalasi Milla Murtomäen syötöstä tilanteeksi 1-2. TPS onnistui vielä toisen erän aikana kahdesti ja karkasi maalin johtoon. Tilanne 3-2 toisen erän päättyessä.

Kolmatta erää oli pelattu tasan seitsemän minuuttia, kun Pinja Jaakkola tasoitti ottelun Milla Murtomäen esityöstä. Erän loppu hetkillä Minttu Broström löi Pelicans SB:n naiset johtoon ajassa 59:36. TPS:n aikalisän jälkeen harmittavasti neljä sekuntia ennen erän päättymistä TPS onnistui tasoittamaan ottelun ja jatkoaika oli edessä.

Jatkoajalla ajassa 63:56 TPS:n naiset iskivät ottelun voittomaalin ylivoimalla.

Kauden avausottelussa pisteille pääsivät Milla Murtomäki (1+2), Roosa Jokinen (1+0), Pinja Jaakkola (1+0), Minttu Broström (1+0), Neea Tervonen (0+1). Maalivahti Emmi Pölönen 36 torjuntaa.

Tulokset: Salibandy.fi

Pelsuttarien seuraava ottelu on Oulussa 28.9. kun vastaan asettuu SSRA.