Pelsuttarien hyvä taistelu ei riittänyt Classicia vastaan sunnuntaina
Julkaistu: 09.01.2020 00.00

Classic saapui Pelsuttarien vieraaksi vuoden ensimmäisessä kotipelissä sunnuntaina 5.1.2020. Naisten kovan taistelun jälkeen ottelu päättyi tappioon 4-6.

Ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemissa 3-3. Oona Hämäläinen teki avausmaalin ajassa 06:56 Edith Pärnikin syötöstä Classicin ollessa 5 minuutin alivoimalla. Edith Pärnik iski seuraavan Pelicans SB:n maalin ylivoimalla ajassa 09:44, tilanne 2-1. Ajassa 13:56 Milla Murtomäki löi pallon verkkoon Jenna Kankaan syötöstä, tilanne 3-1. Erän lopussa Classic onnistui tasoittamaan pelin 3-3.

Toisen erän alussa Pelsuttaret siirtyivät johtoon Minttu Broströmin maalilla, Iida Juureksen syötöstä. Valitettavasti Classic onnistui kahdesti toisen erän viimeisellä kympillä, siirtyen ottelussa johtoon. Toiselle erätauolle siirryttiin tilanteessa 4-5.

Kolmannessa erässä Pelsuttaret eivät onnistuneet lisäämään maalimääräänsä, vastustajan tehdessä vielä yhden. Ottelu päättyi lukemiin 4-6.

Pelsuttarien pisteiden tekijät:
Edith Pärnik 1+1, Oona Hämäläinen 1+0, Minttu Broström 1+0, Milla Murtomäki 1+0, Iida Juures 0+1 ja Jenna Kangas 0+1

Maalivahti Emmi Pölönen 32 torjuntaa.

Naisten pelaavat seuraavan ottelunsa 11.1.2020 Porvoon Salibandyseuraa vastaan Porvoossa.
Seuraava kotiottelu on 18.1.2020 klo 17.00 jolloin PSS saapuu Pelsuttarien vieraaksi!