Naisten edustus koki tylyn tappion SSRA:n käsittelyssä
Julkaistu: 27.01.2020 00.00

Pelsuttaret pelasivat lauantaina 25.1. vierasottelun SSRA:ta vastaan. SSRA osoittautui liian kovaksi palaksi ottelun päättyessä 13-2.

Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 5-1. Pelsuttarien ainoasta vastasi Monica Haapala ajassa 17:11. Toisessa erässä SSRA lisäsi johtoaan, toisen erän päättyessä tulostaululla oli lukemat 8-2. Jenna Kangas onnistui Kaie Sinorin syötöstä ajassa 27:55. Viimeisessä erässä vastustaja onnistui lyömään pallon verkkoon vielä viidesti. Pelsuttaret eivät onnistuneet tekemään enempää osumia ja ottelu päättyi tylyihin lukemiin 13-2.

Ottelun tarkemmat tilastot löytyy täältä.

Pelsuttarien seuraava ottelu pelataan Nurmijärvellä SB-Prota vastaan 291.2020 klo 18.30 alkaen ja seuraava kotiottelu on ystävänpäivänä 14.2. klo 18.30 jolloin vastaan astelee Koovee!