Miesten II joukkueen kahden edellisen turnauksen kuulumisia!
Julkaistu: 07.01.2020 00.00

Miesten II joukkueen kahden edellisen turnauksen kuulumisia!

Turnaus 23.11.2019, Salpausselkähalli, Lahti


Pelicans Sb II - TuRaPo 8-5

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui TuRaPo. Pelicans haki ottelussa rutiinisuorituksella voiton. Peli pelattiin aamulla klo 10.00 joten tekeminen oli hieman tahmeata. Peli päättyi kotijoukkueelle lukemin 8-5.

" Tyytyväinen pitää olla, että pystyttiin näin aikaisin pelaamaan kohtalaisen hyvällä tasolla. Maalivahdille peli oli varmasti vaikea, kun tilanteita tuli harvakseltaan. Erityismaininnan ansaitsee joukkueen kokenut pelimies Huhtasen Pekka, joka pelasi ensimmäistä kertaa puolustajan tontilla. Pekka kiitti tästä tehden 4 maalia." valmentaja kommentoi.

Klubi II - Pelicans Sb II 5-5

Toisessa pelissä vastaan tuli Klubi 2. Vastustaja oli siirtänyt useita pelaajia Klubin edustuksesta, ja vastustajilla oli kokoonpanossaan myös meidän seuralle tuttu pelimies Aallosen Jake. Tälle sarjatasolle liigassakin pelannut puolustaja on jo kova vahvistus. Odotettavissa oli, että peli tulee olemaan vaikea ja tasainen.

Oletus piti paikkansa ja peli oli alusta loppuun tasaista vääntöä, ja päättyi lukemiin 5-5. Tulos oli ottelutapahtumiin nähden täysin oikeutettu. Ottelu oli myös tälle sarjatasolle varsin laadukas.

" Oli kyllä tähän mennessä laadukkain peli mitä olemme vuosien varrella pelannut. Kaverilla oli paljon entisitä 2-3. divisiiona tason pelimiehiä, ja vauhtia riitti. Ei ole mitään negatiivista sanottavaa tästä pelistä. Jokaiseen ukkoon pitää olla tyytyväinen, peli-ilme oli loistava." kertoo valmentaja.


Turnaus 14.12.2019, Kuusankoski Ut

KoRe - Pelicans Sb II 9-8

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli sarjan kokenein porukka Kotkan Reipas. Odotettavissa oli vaikea peli, kaverilla oli normaalista poiketen paikalla useita ketjuja. Pelicansilta puuttui monta tärkeätä pelimiestä, ja turnaukseen lähdettiin normaalia vajaammalla materiaalilla. Kamppailu päättyi KoRe:n 9-8 voittoon.

" Kyllä harmittaa ja paljon, näin hampaatonta esitystä en ole nähnyt joukkueelta koskaan. Otettiin liikaa jäähyjä, ja annettiin kaverille paljon vastahyökkäyksiä. Vastustajan erittäin kokenut ja kliininen ykköskenttä, teki lähes jokaisesta hyökkäyksestään maalin. Ei riitä tässä sarjassa, että yrittää pelata vain 1,5 erää."

Pelicans Sb II - MäVi Akatemia 5-7

Toisen pelin vastustajana oli MäVi akatemia. Pallollisesti erittäin taitava ja hyökkäysmateriaali on tuhoisa jos paikkoja riittää. Pelicans jatkoi edellisen pelin kaltaista tekemistä ja hävisi ottelun lukemin 5-7.

" Ei kyllä noudatettu koko päivänä mitään niistä asioista mistä puhuttiin ennen pelejä kopissa. Tällaista kyntämistä en olisi uskonut näkeväni tällä kaudella. Puolustamisen suhteen joukkueella on aika paljon vielä tekemistä. Näitä pelejä ei olisi missään nimessä pitänyt hävitä. Treeneissä on käynyt viime aikoina vähän nihkeästi porukkaa, ja loukkaantumisia on paljon, se valitettavasti näkyi kentällä. Onneksi sarja on todella tasainen, niin lohkon voittaminen on edelleen mahdollista. Me tarvitaan tästä lähtien joka turnaukseen täydet kolme kentällistä, jotta saadaan porukasta kaikki irti. Tätä turnausta huonommin ei voida pelata." kertoo turhautunut valmentaja.

Seuraava kakkosjoukkueen turnaus pelataan 18.1.2020 Hollolassa, Heinis hallilla ja pelit alkavat klo 10.00 ja 12.00. Tervetuloa kannustamaan!

Seuran uusimmat