D1 pojat aloitti Kaakkois-Suomen aluesarjan ottamalla 3 pistettä
Julkaistu: 15.10.2019 00.00

D1 pojat aloitti sunnuntaina sarjakauden ottamalla 3 pistettä Mikkelistä. Kotiin tuomisina oli yksi tasapeli ja voitto.

Ensimmäinen ottelu oli MäViä vastaan. MäVi aloitti maalinteon ensimmäisenä mutta Pelicans tasoitti pelin pian 1-1. Peli pyöri suurimmaksi osaksi MäVin päädyssä ja Pelicans pojilla olikin maalinteko paikkoja huomattavasti enemmän mutta vastustajan maalivahti piti pelin tiukkana loppuun saakka. Ottelu oli jo kääntymässä Pelicanssin hyväksi mutta MäVi tasoitti lopulta ottelun vielä viime minuuteilla. Ottelun tulokseksi jäi kovasta ja sisukkaasta yrityksestä huolimatta 3-3. Tärkeä yksi piste kotiin.

Toinen ottelu oli isäntäjoukkue Hatsinaa vastaan. Pojat tekivät tulosta heti alusta alkaen. Ensimmäisen minuutin sisällä vastustajan verkkoon upposikin jo kaksi osumaa. Peli oli alusta loppuun poikien hallussa. Laukauksia vastustajan maalia päin tuli yksi toisensa jälkeen. Lopulta ottelu päättyi varmoin lukemin 9-3 Pelsun hyväksi.

Seuraavat ottelut pelataan 3.11 Hollolassa. Tällöin vastaan tulee Lasb jr ja BB-88.