D-tyttöjen kotiturnaus
Julkaistu: 17.02.2020 00.00

Kotiturnaus 15.2.

Turnauspäivä alkoi Turkoosin ja Mustan kauden kolmannella keskinäisellä pelillä. Ensimmäinen erä oli tasainen, Turkoosi onnistui kerran maalinteossa. Toisessa erässä Mustilla yksi synkkä jakso, jonka aikana Turkoosi teki nipun maaleja. Kolmanteen erään Musta vielä tsemppasi hienosti, upea viimeinen maali siitä hienona esimerkkinä. Tuulia antoi hienon syötön Saralle takatolpalle ,joka sai laittaa pallon rauhassa maaliin Turkoosin pakkien ihmetellessä. Mustan maalissa Mimo otti kiinni kaikki mitkä oli otettavissa, rankkarin myös. Turkooseille voitto tästä huolimatta.

Mustan ja NST:n pelissä mentiin ensimmäinen erä tasalukemissa 2-2. Toisessa erässä NST onnistui iskemään kolme maalia, Musta ei onnistunut kertaakaan. Kolmannessa erässä molemmat onnistuivat kaksi kertaa maalinteossa. NST voitti lopulta 7-4.

Turkoosin toinen peli oli SB Heinolaa vastaan. Edellisessä pelissä Heinolaa vastaan sekoiltiin oikein urakalla heti alusta asti. Nyt tytöt olivat päättäneet ettei samanlainen esitys ainakaan toistu. Peliin saatiinkin hieno alku kun 48 sekunnin jälkeen Nenna onnistui Nooran syötöstä. Toistakaan maalia ei tarvinnut odotella kuin pari minuuttia ensimmäisestä, Nita onnistui Neea syötöstä. Kahden maalin johto vapautti tunnelmaa ja peli alkoikin soljua hienosti. Toisessa ja kolmannessa erässä Heinola pidettiin aika hyvin poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta. Anna otti kaukaa tulleet vedot varmasti kiinni. Vapaamatkustajia ei juurikaan näkynyt, kenttäpelaajat tekivät kiitettävästi hommia loppuun saakka. Turkooseille voitto 9-1.

Sunnuntaina osa tytöistä matkasi vielä Vierumäelle Fba-alueleirille, sekä osa Nastolan D2 poikien mukana Imatralle ja Kuusankoskelle. Pelaajapolkua viimeisen päälle!