3 pistettä mukaan Hollolasta
Julkaistu: 03.11.2019 00.00

D1 pojat taistelivat tärkeistä sarjapisteistä Hollolassa sunnuntaina. Vastassa oli tutut paikallis vastustajat Lasb jr valkoinen ja BB-88. Jaossa oli ratkaisevia pisteitä jatkoa ajatellen. Ennen sunnuntaita Pelicans oli taulukossa kolmantena joten voitoista ja pisteistä lähdettiin taistelemaan tosissaan.

Ensimmäinen ottelu oli Lasbia vastaan. Alku alkoi tasaväkisesti ja ensimmäinen erä olikin maaliton. Vaikka maalipaikkoja oli mutta pallo pomppi harmillisen ohi useamman kerran.

Toinen erä alkoi Pelicanssin maalin teolla. Kauaa ei johto asemissa keretty kuitenkaan olemaan kun Lasb tasoitti ottelun ja ihan toisen erän lopulla meni ohitse. Erä päättyi lukemiin 2-1 Lasbille.

Kolmannessa erässä Pelicans tasoitti ottelun 2-2 mutta pian vastustaja teki maalin ja taas oltiin takaa-ajo asemissa. Vastustaja sortui rangaistuksiin ja Pelicans pojat nostivat oman pelin tasoa hurjasti taistellen. Lopulta pojat taiteilivat viimeisessä erässä huimat 5 maalia ja voitto kotiin 6-3. Tärkeät 2 pistettä sarjataulukkoa ajatellen.

Toisessa ottelussa vastaan tuli BB-88. Vastustaja avasi ensimmäisenä maalitilin. Pelicans kuitenkin tasoitti ottelun 1-1 ja erä tauolle mentiin tasa tilanteessa.

Toinen erä alkoi rangaistuksilla molempien joukkueiden istuessa 2min. Tämän käytti lopulta kuitenkin hyödyksi Pelicans. Toinen erä päättyi lukemiin 3-2 Pelsulle.

Kolmannen erän alussa tilanne näytti jo lupaavalta kun Pelicans teki jo 4-2 maalin vastustajan verkkoon. Yksi ylivoima maali toi vastustajan kuitenkin jo lähelle tasoitusta. Kolmannessa erässä nähtiin tiukkaa taistoa pojilta. Pelicans pelasi kolmella viittä vastaan urheasti. Näytti vahvasti siltä että tilanteesta selvitään mutta ihan rangaistuksien viime sekunneilla vastustaja rankaisi ja ottelu olikin tasan 4-4 joka jäi myös lopulliseksi tulokseksi. 1 tärkeä piste kuitenkin mukaan tästä ottelusta.

Pelicans pojat nousivat tämän päivän jälkeen taulukossa toiselle sijalle. 16.11 ratkotaan loput alkusarjan ottelut Mäntyharjulla. Vastaan tulee Pisaba ja Top Team.