D-tytöille pronssia HFC:stä!
Julkaistu: 06.01.2020 00.00

D-tytöt kävivät pelaamassa Helsinki Floorball Cupissa perjantaista sunnuntaihin. Yhdellä joukkueella ilmoittauduttiin D-tyttöjen sarjaan hakemaan lisäpelejä ja hyvää tyttösäbä fiilistä. Kaikki kohdatut joukkueet olivat uusia tuttavuuksia.

Perjantain ainoassa pelissä vastassa oli SC Hawks, josta tuli voitto 16-0 lukemilla. Lauantain aamupelissä vastassa oli SB Vaasa, kova vastus, jonka kanssa oltiin pitkään tasoissa, kunnes pari pientä lipsahdusta omassa puolustuspäässä joista vaasalaiset tekivät pari maalia, voitto Sb Vaasalle 6-4. Lauantain toinen peli oli PSS/Light Iron II joukkuetta vastaan, josta voitto Pelicansin tytöille 12-1.

Lohkokakkosena meillä oli sunnuntain aamun välierässä vastassa venäläinen FBC Taifun vahvistettuna Factorin tytöillä. Aamupeli osoittautui meille todella hankalaksi, eivät liikkuneet jalat eivätkä toimineet päätkään. Salibandy on hieman hankalaa, jos ei jalka liiku. Taifuuni siirtyi nopeasti ja helposti 4-0 johtoon ensimmäisessä erässä. Toiseen erään tytöt hieman heräsivät, mutta omalle tasolle ei päästy oikein missään vaiheessa. Venäläiset ja Factorin vahvistukset olivat tällä kertaa liian vikkeliä ja tekivät tehokkaasti paikoistaan maalit. Lopulta Taifun voitti 7-1. Tytöille tuli hyvää oppia peleihin valmistautumisen merkityksestä.

Pronssipeli oli Tiikereitä vastaan. Pari pientä muutosta karvaukseen, joilla saatiin hyvä paine koko ajan Tiikereiden puolustuspäähän, tytöt saivat hienoja pallonriistoja ja sitä kautta monia maalipaikkoja, ensimmäinen erä 3-0 meille. Toiseen erään hienosti nollan pitänyt Anna-Sofia Marttiin vaihtoon ja Mimosa Mouhu tilalle. Toinen erä oli jatkumoa ensimmäisestä, todella hyvää tekemistä tytöiltä jokaisessa vaihdossa. Tämän seurauksena vielä yksi maali meille. Mimosalle toisessa erässä vain yksi veto, josta tietysti nappasi torjunnan koppipäivän kunniaksi. Meille hieno 4-0 voitto lopulta!

Hieno turnaus tytöiltä kaiken kaikkiaan. Parin tappion tuoma hetkellinen paha mieli unohtui nopeasti, kun on hyvä joukkuehenki ja hienoja säbätyttöjä vierellä tsemppaamassa!

D-tyttöjen seuraavat sarjapelit ovat heti tulevana viikonloppuna Joutsenossa.

Osa tytöistä pelaileekin jo heti alkuviikosta FBA:n Winter Cupissa, tsemppiä Nooralle ,Neealle, Nennalle, Millalle ja Anna-Sofialle sinne!