D2-pojat valmistautuivat aluesarjan peleihin Tuplacupissa
Julkaistu: 22.09.2019 00.00

D2-pojat valmistautuivat aluesarjan peleihin Tuplacupissa

D2-pojat hakivat pelituntumaa ennen aluesarjan alkua Tuplacupissa, joka pelattiin 21-22.9 Myllypuro Areenalla. Peli-ilme oli lauantaina reipas ja kannustusjoukot pääsivät nauttimaan jännittävistä peleistä. Tunnelma oli katsomossa korkealla. Lauantaina pelattiin alkulohkoa, otteluja oli kolme. Ensimmäisessä ottelussa Korsoa vastaan mentiin Pelicansin määrittäessä tahdin. Toinen peli oli tiukka ja jännittävä. Vastassa oli Erä-Viikingit. Peli oli tasainen ja tilanteita oli molemmissa päissä. Tiukka taistelu kääntyi Eräviikingeille.

Kolmannessa alkulohkon ottelussa vastaan asettui M-Team Helsingistä. Pelaajilla riitti energiaa ja vauhtia, odotusaika ennen peliä ei vaikuttanut pelaamiseen. Keskittyminen onnistui ja peli pysyi yhtenäisenä, D2-pojat veivät ottelun nimiinsä. Tämä varmisti alkulohkon 2. paikan. Sunnuntaina pelit jatkuivat puolivälierässä ja vastaan tuli oman lohkonsa voittanut Hakunilan kisa. Ottelu oli tapahtumarikas, Hakin viedessä ottelun nimiinsä. Pojat taistelivat hienosti, vaikka Haki onnistuikin maalinteossa paremmin. Tappio tiesi pelien päättymistä turnauksessa.

Tältä pohjalta on hyvä jatkaa harjoittelua ja valmistautumista aluesarjan alkuun. Tuplacup oli hyvä kokemus joukkueelle ja mukana olleille kannustajille. Monia kokemuksia rikkaampana jatketaan työntekoa yhteisen tavoitteen eteen. Kiitos joukkueelle, valmennukselle sekä myös mukana olleille kannustusjoukoille!





Seuran uusimmat