Naisten edustus nappasi voiton rankkareilla!
Julkaistu: 14.01.2020 00.00

Pelsuttaret reissasivat PSS:n vieraaksi Porvooseen lauantaina 11. tammikuuta.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton.

Ottelun toisessa erässä ajassa 23:44 PSS onnistui maalinteossa, tilanteeksi 1-0. Heti perään Pelsuttarien Kaie Sinor tasoitti ottelun ajassa 24:02 upealla suorituksella! Pinja Jaakkola sivalsi pallon verkkoon ajassa 32:23 Kaie Sinorin syötöstä siirtäen Pelicans SB:n naiset johtoon 1-2. Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty ja toiselle erätauolle siirryttiin Pelicans SB:n johdossa.

Kolmannen erän aikana Pelsuttaret saivat kaksi 2 minuutin rangaistusta, joista jälkimmäisen aikana PSS onnistui maalinteossa ylivoimalla ajassa 53:11. Kolmannen erän lopussa ei kumpikaan onnistunut enää maalinteossa ja jatkoaikakin mentiin ilman maalia, joten seuraavaksi lähdettiin laukomaan rangaistuslaukauskilpailua.

Rangaistuslaukauskilpailu meni todella jännittäväksi. Kun molemmilla joukkueilla oli 3 pelaajaa käynyt yrittämässä, tilanne oli PSS:lle 1-0. Joukkueiden neljännet laukojat onnistuivat molemmat, Pelsuttarista laukojana oli Kati Kutisaar, tilanne 2-1 PSS:lle. PSS:n viidennen laukojan epäonnistuessa, Pelicans SB:n naisilla oli mahdollisuus tasoittaa rankkarit. Laukojana oli Edith Pärnik, joka onnistui laittamaan pallon verkkoon!
PSS:n seuraava laukoja ei saanut tehtyä maalia ja Edith Pärnik onnistui uudelleen ja sinetöi rankkarivoiton Pelsuttarille!

Ottelun tilastot täältä.

Seuraavaksi naisilla on kotiottelu lauantaina 18. päivä klo 17:00 ja vastaan tulee PSS uudelleen!

Kuva: Teuvo Sankila