Miesten edustus jäi pisteittä lauantaina
Julkaistu: 05.02.2020 00.00

Lauantaina 1.2. miesten edustusjoukkue kohtasi kotonaan lohkon kärjessä olevan Sudet SB:n.

Ensimmäisen erän avausmaali nähtiin ajassa 05.19 kun Sudet SB:n Juuso Suotula pääsi läpiajoon Pyry Makkosen syötöstä. Samassa ajassa Pelicans SB:n Jonne Jonninen sai 2+2+10min rangaistuksen. Sudet SB onnistui seuraavan kerran ylivoimalla ajassa 07:55 Teemu Pienmunnen tehdessä Mikko Vainion syötöstä. Pelicans SB:n Matti Pitkänen avasi kotijoukkueen maalitilin ajassa 13:14 Jesse Lönnqvistin syöttäessä. Pelsujen ollessa alivoimalla Sudet SB:n Samu Raatikainen iski maalin Elmo Lavosen syötöstä ajassa 15:29. Erätauolle lähdettiin tilanteessa 1-3.

Toisen erän ensimmäisen 7 minuutin aikana Sudet SB teki kaksi maalia, Mikko Vainio Elmo Lavosen syötöstä ja Pyry Makkonen Olli Joutjärven syötöstä. Ajassa 34:17 Tero Puumalainen iskee pallon verkkoon Santtu Lehdon syötöstä, tilanne 2-5. Sudet SB iskee seuraavan kerran ylivoimalla 36:07 Elmo Lavonen syöttää ja Samu Raatikainen laukoo pallon maaliin. Melkein heti perään Pelsujen Santtu Lehto syöttää ja Timo Kahila iskee pallon verkkoon ajassa 36:56. Seuraavaksi ajassa 38:08 Sudet SB:n Erno Kujala siirtää vierasjoukkueen 3-7 johtoon Antti Punkkisen syöttäessä. Erän viimeisellä minuutilla Jonne Jonninen laittaa pallon verkkoon Jaro Pietiläisen syötöstä. Toiselle erätauolle siirryttiin tilanteessa 4-7.

Kolmannen erän ensimmäisellä kympillä Pelicans SB kaventaa tilanteeksi jo 6-7. Ajassa 42:22 Ali Sivenius maalaa ja Tuomas Harmaala syöttää. Jonne Jonninen onnistuu toistamiseen Jan-Erik Haulan syötöstä. Pelicans SB otti aikalisän ajassa 59:29, jonka jälkeen joukkue pääsi muutaman kerran hyville paikoille, mutta ei onnistunut tasoittamaan ottelua ilman maalivahtia. Ottelu päättyy tilanteeseen 6-7.