Mestareiden Cup päivä 3
Julkaistu: 03.08.2020 00.00

Mestareiden Cup päivä 3

Päivä kolme valkeni Turussa. Takana jo rankka ottelu rupeama ja kovia pelejä. Edessä oli heti aamusta tärkeä välieräottelu jossa vastaan tuli SB Vantaa. Tuttu harkkapeli vastustaja kuukauden takaa.



Ottelu alkoi tasaisesti. Ja kolmanteen erään lähdettiin 2-2 tasalukemista. Kaikki oli vielä auki. Se alkoiko Pelicanssin jalka painamaan vai loppuiko usko. SB Vantaa otti vika erässä loppukirin ja lukemiksi 6-2 vastustajalle. Pelicans kotimatka voi alkaa.





Viikonloppu täynnä kovia pelejä, onnistumisia ja näyttöä siitä että Pelicans junnuilla on kaikki mahdollisuus taistella kovia sakkeja vastaan ja voitosta. Nyt takaisin treenikentille ja aloitetaan viimeinen rupeama ennen 22-23.8 olevaa SM karsinta viikonloppua Ylöjärvellä.





Peleissä jaettiin myös palkintoja joukkueen parhaille pelaajille. Joukkueiden valmennus sai itse valita palkittavan joka olisi pelissä ylittänyt itsensä ja onnistuneet tärkeissä tilanteissa.

Palkinnon saajat:

Johannes Backman, Kosti Järvinen, Roope Saari ja Roope Rautio. Hienoa pojat. Iso työ tärkeässä paikassa.


Turnauksen päätteeksi jaettiin vielä Joukkueen Tärkein t-paita maalivahti Jooa Maczulskij:lle jonka torjunnat saivat monen kärkijoukkueen hieromaan silmiään. Kova työ palkittiin.



Jokainen pelaaja teki kovasti töitä ja ansaitsisi jonkun palkinnon tekemästään työstä. Kotiin lähdettiin kaikkensa antaneina.


Erityiskiitos Mestareiden Cup järjestäjille ja joukkueille. Kiva oli olla mukana, toivotaan että kutsu Käy toistekin.