C-tytöt oman karsintalohkonsa voittajina SM-sarjaan
Julkaistu: 02.09.2019 00.00

C-tytöt oman karsintalohkonsa voittajina SM-sarjaan

Odottavin ja jännittynein mielin lähdimme matkaan lauantai aamuna kohti Uuttakaupunkia. Mahdollisuus oli päästä suoraan SM-sarjaan pelaamaan ja tottakai tämä oli tavoitteemme / toiveemme matkaan lähtiessä.

Pitkän bussimatkan ajan, koitimme tankata ja jaloitella sopivin väliajoin, jotta olimme heti valmiita kohtaamaan ensimmäisessä pelissä KaPa-65:n, paikallisen joukkueen. Heti jo pelin alussa, pääsimmekin hyvin vauhtiin ja upeasti joukkueemme voitti pelin 9-1. Maaleja ja onnistumisia tuli matsin aikana monelle pelaajalle tasaiseen tahtiin. Tästä oli hyvä jatkaa syömään ja keskittymään päivän toiseen peliin. Toinen vastustajamme lauantaina oli O2-Jyväskylä. Peli keskeytettiin kolmannessa erässä voittoomme 12-0. Lisää onnistumisia, hyvää mieltä sekä pelaajille, että valmentajille, ja iloisissa tunnelmissa astuimme taas bussiin ja lähdimme kohti hotellia, joka sijaitsikin Raumalla tällä kertaa. Suihkua, ruokaa, kehonhuoltoa ja mukavia kohtaamisia muiden joukkueiden kanssa hetkinen, ja nukkumaan.

Aamulla herätys oli todella aikaisin, johtuen majoituspaikastamme, mutta hyvin pääsimme matkaan ja hallilla olimmekin itse asiassa järjestäjiäkin aikaisemmin. Onneksi ovet olivat kuitenkin auki ja tytöt pääsivät heti pallottelemaan hetkeksi. Ensimmäisen pelin vastustaja oli PSS Porvoosta ja tiesimme jo etukäteen, että tämä peli tulisi olemaan erittäin tasainen ja kovatasoinen. Ja sitä se olikin. Yhtä jännitysnäytelmää, upeita pelitilanteita ja kovaa taistelua. Peli päättyi 1-1, joten saimme elintärkeän pisteen tästä pelistä. Rankkarikisan vei PSS, mutta meillä oli vielä mahdollisuus lohkovoittoon. Viimeinen vastustajamme oli FB Factor. Koko joukkue tiesi, että tämä peli oli ratkaiseva. Meidän tuli voittaa, jotta pääsisimme pelaamaan suoraan sarjaan ja jotta pääsisimme myös kotimatkalle. Valmentajat jättivät kaavioiden piirtämisen kokonaan pois pelipalaverissa, nyt oli kyse psyykkauksesta. Kapteenistomme pitivät myös oman yhteishetken joukkueen kanssa ennen peliä ja sitten mentiin... Ensimmäinen erä oli jäätävää peliä kummaltakin joukkueelta, ilman maaleja. Toisessa erässä vastustaja pääsi livauttamaan maalin ja hermostuneisuus alkoi näkymään pelaamisessamme. Erätauko kulutettiin tsemppaamisessa ja itsetunnon kohottamisessa ja vihdoinkin kolmannessa erässä pelimme lähti sitten kulkemaan ja maalit uppoamaan vastustajan verkkoon. Pelikaanittaremme paukuttivatkin yhteensä neljä maalia viimeisessä erässä, joten voitimme matsin 4-1. Silmät kostuivat kyllä varmasti omilta vanhemmilta, kannustajiltamme, huoltajilta ja valmentajilta, kun tytöt ryntäsivät vihdoin halaamaan toisiaan pelin viimeisen sekunnin jälkeen. Upeaa tytöt!! Valmentajien lupaamat porkkanat ansaittiin ja väsyneinä, mutta onnellisina pääsimme ajoissa kotimatkalle. C-tyttöjen SM-sarja here we come!

Erityiskiitokset Anna-Sofia Marttiinille ja Nenna Partaselle, jotka D-tytöistä tulivat vahvistamaan joukkuettamme loistavasti pelaten.

Tästä jatkamme taas sinnikkäästi harjoittelua, entistä viisaampina ja janoisempina. Valmentajamme tietävät, mitä asioita harjoittelemme SM-sarjaa ajatellen ja tyttömme haluavat kehittää itseään entistä paremmiksi pelaajiksi. Ilon kautta tätä työtä kaikki teemme ja odotamme innolla tulevaa kautta! Kiitos kaikille jo mukana olleille ja toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet kannustajat ja joukkueemme mahdolliset sponsorit ja seuraajat. Jos haluat, joukkueemme kuulumisia voit seurata suoraan Instagramissa: pelicanssb_ctytot


Seuran uusimmat