Pelicans SB C-tytöille kotiturnauksessa ensimmäiset SM-sarjapisteet
Julkaistu: 29.10.2019 00.00

Lauantaina herätys oli aikainen ja tehtäviä oli yllinkyllin jokaiselle vanhemmalle heti aamusta alkaen. Oli meidän joukkueen vuoro järjestää SM-sarjapelit Lahdessa ja vieraaksemme saimme yhdeksän muuta joukkuetta pelaamaan ja ruokailemaan Lahden Suurhalliin. Omalla joukkueella tietenkin pelit olivat ensimmäisenä ja viimeisenä, joten päivästä oli tuleva hyvin pitkä. Hienosti saatiin hommat rullaamaan ja tytöt olivat hyvissä ajoin hallilla lämmittelemässä, kun vanhemmat samalla rakensivat kahviota ja tarkastivat toimitsija toiminnot kuntoon. Jojomme Terhi poukkoili paikasta toiseen, neuvomassa milloin ketäkin, ja ottamassa pikku hiljaa paikalle saapuneita joukkueita vastaan.

Kaikki kunnossa ja ensimmäinen pelimme siis alkoi, vastustajana EräViikingit. Pelsuttaret taisivat olla hieman unisina kuitenkin pelin alussa, kun vastustaja pääsi jo heti alkuminuuteilla yllättämään ja tekemään avausmaalinsa meidän verkkoon. ErVin tyttöjen saadessa kuitenkin jäähyn, oma joukkueemme pääsi kaventamaan maalitaululle lukemaksi 1-1 jo saman erän aikana. Tasainen peli jatkui läpi ottelun, vastustajan toisessa erässä tekemä yksi maali ja kolmannessa erässä meidän tekemä yksi maali, päättikin ottelun lopputulokseen 2-2. Avauspiste SM-sarjassa siis saavutettu :)

Toinen ottelumme olikin sitten, koko päivän odottelun jälkeen, yhtä jännitysnäytelmää. Vastustajamme NST, ei päästänyt joukkuettamme helpolla, mutta emme päästäneet mekään heitä. Ensimmäinen ja toinen erä pelattiin ilman maaleja ja panokset kovenivat kolmanteen erään. Kolmannessa erässä NST sai sitten upotettua, pienen herpaantumisen johdosta, pallon verkkoomme, mutta tytöt eivät lannistuneet..... tasoitus oli mahdollista ja se onnistuikin aivan ottelun loppuminuuteilla, koko joukkueen ja katsomon riemuksi. Viimeiset minuutit olivat jäätävää taistelua, mutta ottelun lopputulokseksi jäi tulostaululle 1-1. Huikeaa peliä koko joukkueelta ja taaskin huomasimme, miten tasaista tässä sarjassa pelaaminen tulee olemaan.

Päivän saldo: kaksi pistettä, ja valmentajamme olivat erittäin ylpeitä ja tyytyväisiä tyttöjemme pelaamiseen. Kiitosten määrä muiltakin joukkueilta koko turnauksen järjestelyiden osalta, oli mukava lisä pitkän päivän päätteeksi. Meillä on hyvät puitteet järjestää turnauksia Lahdessa ja hyvä porukka oli tekemässä turnausta, joten päivä oli kaikinpuolin onnistunut. Hyvä C-tytöt, valmentajat ja vanhemmat!

Kiitos vielä sponsoreillemme: Ski Out and Ski Out Bike, Fix Master, Päijät-Hämeen Metsänhoitoyhdistys, Sysmän Luomuherkut, Päijänne Ovet, Rakennuspalvelu Tarvaala Sysmä ja Kahvila Lintan Kammari Sysmä.