C-tytöille voitto ja niukka tappio viikonlopun peleistä Mosahallissa
Julkaistu: 27.02.2020 00.00

Tytöt taistelivat taas tärkeät 2 pistettä sunnuntaina Mosahallissa, Vantaalla. Molemmat ottelut olivat tiukkoja ja vauhdikkaita ja voitettavissa kumpikin. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli SBS Wirmo/Masku ja pelikaanittaremme saivat maalit tehtyä molemmissa ensimmäisissä erissä, Jennin ja Sannin ansioista (syöttäjinä maaleihin Emmi ja Elsa). Kolmannessa erässä myös Emma (syöttäjänä Sanni) onnistui heiluttamaan vastustajan maaliverkkoa, mutta sitten rupesi vastustaja jyräämään päälle, heidän aikalisänsä jälkeen, ja he paukuttivat kaksi maalia ihan muutaman minuutin sisällä. Tyttömme onneksi kestivät paineen ja onnistuivat voittamaan pelin 3-2. Tässä pelissä korostui erityisesti koko joukkueemme oikein hyvä joukkuepelaaminen, mikä mahdollisti voitomme, tässä erittäin kovatasoisessa pelissä.

Hyvin lyhyen lepotauon jälkeen, toiseen peliiin lähdettiin taistelemaan FBC Loistoa vastaan. Koko peli oli kovaa taistoa ja erittäin jännittävää seurattavaa, molempien joukkueiden tehdessä vaarallisia hyökkäyksiä puolin toisin. Esimmäisessä erässä vastustaja pääsi iskemään maalinsa, joka jäikin ainoaksi maaliksi tässä erässä. Bea (syöttäjänä Jenni) onneksi sai upotettua meille yhden maalin toisessa erässä, mutta vastustaja kosti heti saman tien tyttöjemme onnistumisen ja iski heille toisen maalin, vain muutama sekuntti tämän jälkeen. Kolmas erä oli maaliton, kummankin joukkueen yrittäessä parhaansa, mutta maalinteossa onnistumatta, joten tämä ottelu päättyi meille 2-1 häviöön.

Maalivahtimme Eerika ja Anna-Sofia, hoitivat jälleen tonttinsa erittäin hyvin ja Mosahallissa koettujen ilojen ja surujen jälkeen, kaikki lähtivät kuitenkin iloisin mielin kotimatkalle ja hiihtolomalle. Kiitos jälleen Nennalle ja Anna-Sofialle kun olitte auttamassa meitä D-tytöistä. Kiitos järjestäjille, kannustajillemme ja sponsoreille. Tästä on taas hyvä jatkaa vielä viimeisiin sarjapeleihin, jotka ovat Kauniaisten Palloiluhallissa 8.3. Olemme edelleen SM-sarjassa sijalla 4 ja pisteitä meillä on 17. Aurinkoisia talvipäiviä kaikille, nautitaan ulkoilmasta! Ja muistathan seurata meitä Instagramissa tilillä: pelicanssb_ctytot