D-tyttöjen kausi käynnistyi Heinolassa.
Julkaistu: 04.11.2019 00.00

Tytöt pelaavat kahdella peliryhmällä Kaakkois-Suomen aluesarjaa. Turkoosilla ensimmäinen peli oli Sb Heinolaa vastaan, pieni jännitys näkyi tekemisessä ,varsinkin ottelun alussa. Ensimmäisen erän hienointa antia oli Inka Tervon alivoimaali, jonka jälkeen lukemat olivat 3-0 Turkooseille. Hyvän sähläyksen jälkeen irtosi 7-2 voitto Sb Heinolasta. Toisen pelinsä Turkoosi pelasi Lappeenrannan Nakkisormia vastaan. Ensimmäisen erän tahmean alun jälkeen tytöt pääsivät hiljalleen peliin mukaan,luoden maalipaikkoja runsaasti. Noora Haapsaari tasoitti pelin toisessa erässä upealla vanhanaikaisella ja heti perään taikuri Keituri iski Turkoosit johtoon 3-2 hienon kuvion päätteeksi. Maalipaikkoja oli runsaasti mutta vedot vain viuhuivat liian usein yli tai ohi tällä kertaa. Lopputuloksena kuitenki hieno 5-3 voitto Turkooseille.

Mustalla joukkueella ensimmäinen peli oli Kouvolan Susia vastaan,josta Musta otti hienon avausvoiton Kaisa Kiiverin kahden hienon maalin ja Mimosa Mouhun koppien avustuksella. Mustalle voitto lukemin 3-2! Toisessa pelissä Musta kohtasi SB Heinolan. Peli kulki hyvin vaiheittain, Pinja Laaksosen ja Sara Ukkosen väsymätön työnteko antoi hyvän esimerkin muillekin Mustan pelaajille, kaikki tytöt tekivät töitä todella paljon. Kerttu Vornanen kavensi toisen erän koko kentän soolollaan tilanteeksi vielä 1-2 , mutta Heinola käytti Mustan joukkueen nukahdukset todella tehokkaasti hyväkseen , lopputulos 9-1 Heinolan voitto.

Päivän saldona kolme voittoa ja yksi tappio,yksi katkennut maila,hajonneet lasit ja paljon mustelmia sekä huikeaa joukkuekaverin tsemppausta. Tyttösäbää parhaimmillaan!

D-tyttöjen pelit jatkuvat kotiturnauksella sunnuntaina 17.11 Salpausselkähallissa.