Pelicans SB:n miehet kärsivät tappion SB Heinolaa vastaan
Julkaistu: 18.10.2019 00.00

Pelicans SB:n miehet kävivät 11.10. pelaamassa vierasottelun SB Heinolaa vastaan.

Ottelun ensimmäinen erä meni tasan 2-2. Pelicansin maalit teki Santtu Lehto ja Niklas Koskinen, syöttöpisteet molempiin nappasi Jonne Jonninen.

Toisessa erässä SB Heinola löi kolme maalia ja Pelicans yhden. Tuomas Harmaala teki maalin Timo Kahilan syötöstä. Toisen erän jälkeen tilanne oli 5-3 SB Heinolalle.

Kolmannessa erässä SB Heinola karkasi 8-3 johtoon ennen kuin Jan-Erik Haula onnistui rangaistuslaukauksellaan kaventamaan tilanteeksi 8-4. Harmittavasti jo 43 sekuntia myöhemmin SB Heinola onnistui lisäämään johtoaan. Ajassa 56:59 Jonne Jonninen löi pallon verkkoon ja kavensi maalieron jälleen 4 maaliin. Pelin lopussa Pelicans SB:n miehet yrittivät ilman maalivahtia, mutta ei onnistunut tekemään enää maaleja. Lopputilanne 10-5 tappio.

Pelicans SB:stä pisteille pääsivät:
Jonne Jonninen 1+2, Santtu Lehto 1+0, Tuomas Harmaala 1+0, Jan-Erik Haula 1+0, Niklas Koskinen 1+0 ja Timo Kahila 0+1