D-tytöillä hyvä reissu Joutsenoon
Julkaistu: 12.01.2020 00.00

D-tytöillä tappioton reissu Joutsenoon

Turkoosilla vastustajat olivat Sb Heinola ja NST. Ensimmäinen peli turkooseilta oli kaksi ensimmäistä erää luokatonta tekemistä. Helppoja virheitä ja turhia jäähyjä riitti koko loppukauden edestä. Pientä lohtua toisessa erässä toi hyvä alivoima, jossa saatiin hieman tekemisen meininkiä kapteeni Partasen näyttäessä esimerkkiä. Alivoimalla tehtiin myös tärkeä tasoitusmaali, 3-3 lukemiin. Kaisa Kiiveri syötti hienolla oivalluksella Tuulia Eskolaisen yksin läpi, Tuulia iski hienon maalin yläkulmaan. Kolmas erä olikin sitten parempaa, maalipaikkoja luotiin mutta viimeistely jäi puuttumaan. Pisteet meni tasan 3-3 numeroilla.

Turkoosin toinen oli sarjakakkosta, Nst:tä vastaan. Tytöt pitivät keskenään palaveria huonosti menneen ensimmäisen pelin jälkeen ja tulivat toisen näköisellä ilmeellä NST peliin. Ensimmäinen erä meille 1-0,toinen 6-0 ja viimeinenkin meille 5-0 lukemin. Hienosti tytöt hallitsivat koko kenttää, pallo liikkui hyvillä syötöillä nopeasti. Tuloksena monia hienoja maaleja suoraan syötöstä. Nenna Partanen ja Milla "Taikuri" Keituri iskivät molemmat hattutempun. Vilma Korpi iski myös maalin hienolla kantilla! Maalissa Anna-Sofia piti nollapelin, 6 torjuntaa koko pelissä. Upea tason nosto koko joukkueelta. Peli päättyi keskeytyksellä 12 maalin eroon ajassa 38.00.

Mustalla olivat vastassa Sudet ja Sb Heinola. Ensimmäiseksi kohdattiin Sudet, josta tuli hieno kauden toinen voitto 4-1. Kerttu Vornanen, Kacey Alder, Tuulia Eskolainen pääsivät tuulettamaan maalejaan. Maalissa Mimo otti 20 torjuntaa, koppipäivänsä kunniaksi. Erityisesti täytyy mainita Elli-Noora Karinkannan hieno pelaaminen. Hienoa puolustamista sekä pallollista pelaamista nuorelta puolustajalta koko peli.

Päivän viimeinen peli Mustalla oli Sb Heinolaa vastaan. Jo edellisen pelin hienosti pelannut Musta jatkoi samalla mallilla Heinolaakin vastaan. Ensimmäinen erän jälkeen johdettiin 3-2. Toinen ja kolmas erä mentiin Mustan johtaessa peliä aivan viimeiselle 6 sekunnille asti, jolloin Heinola onnekkaasti pääsi tasoittamaan lukemiin 6-6. Musta joukkue pelasi todella hienosti koko päivän joukkueena, yhtään ei annettu periksi ja siitä osoituksena voitto ja tasapeli. Pinja Laaksonen ja Ninni Loponen raatoivat molemmat keskushyökkääjinä hienosti molemmat pelit. Puolustajat Iina, Ilona, Elli ja Kerttu hoitivat omat hommansa loistavasti.

Seuraavaksi pelataan Kouvolassa 25.1.2020.