Pelsuttarille tappio kotiottelussa 18.1.
Julkaistu: 21.01.2020 00.00

Naiset kohtasivat toistamiseen PSS:n. Edellinen kohtaaminen päättyi Pelsuttarien voittoon rankkareilla Porvoossa.

Ensimmäistä erää oli pelattu melkein puolet kun pallo löysi tiensä verkkoon ensimmäisen kerran ottelussa. Maalinteossa onnistui ensimmäisenä PSS ajassa 09:21 ja ajassa 09:37 PSS onnistui toisen kerran. Ajassa 14:49 Edith Pärnik kavensi Kaie Sinorin syötöstä tilanteeksi 1-2. Erän viimeisellä minuutilla PSS onnistui vielä kertaalleen ja erätauolle lähdettiin tilanteessa 1-3.

Toisen erän ensimmäinen vitonen oli murheellinen kun PSS:n naiset karkasivat jo 1-6 johtoon. Pelsuttaret ottivat aikalisän ajassa 24:28. Ajassa 29:34 Kaie Sinor sivalsi pallon verkkoon Pinja Jaakkolan syötöstä, tilanne 2-6. Toisen erän lopussa PSS teki vielä kaksi maalia ja toiselle erätauolle siirryttiin tilanteen ollessa 2-8.

Viimeisessä erässä Pelsuttaret eivät lisää onnistumisia saaneet ja PSS onnistui kolmesti. Ottelu päättyi lukemiin 2-11.