Tyttösäbää Kouvolassa
Julkaistu: 26.01.2020 00.00

D-tytöillä raskas reissu Kouvolaan

Tyttöjen Mustalla joukkueella vastassa oli Sudet ja Heinola. Parin runkopelaajan poissaolot ainakin takasivat peliaikaa riittävästi Mustien pelaajille. Ensimmäinen peli Susia vastaan alkoi hienosti, tytöt siirtyivät kahden maalin johtoon nopeasti. Noiden parin maalin jälkeen muuttui peli kuitenkin enemmän tai vähemmän sählyksi. Paikkoja oli tehdä maaleja mutta Susien maalivahti otti hienosti koppeja. Sudet puolestaan onnistuivat omista paikoistaan, joten Susille voitto 5-4 lukemin.

Toinen Mustan peli Heinolaa vastaan sujui puolisen peliä suhteellisen tasaisesti. Loppua kohti alkoi meidän tytöillä jalka painaa ja ei oikein jaksettu liikkua. Heinola rokotti ylivoimahyökkäyksistään tai meidän maalinedustan merkkausvirheistä hyvällä prosentilla maaleja. Edellinen taistelu päättyi 6-6 , nyt Heinola vei 11-2. Mustien onnistujia oli Sara Ukkonen ,joka hirmuisen työnteon päälle saalisti vielä pari syöttöpistettä. Sekä esimerkillisesti töitä tehneet Kerttu,Kacey, Iida, Edith ja Mustan pakit Iina , Ilona ja Elli. Mimosaa unohtamatta,joka piti numerot Heinolaa vastaan noinkin pieninä.

Turkoosi –NST peli oli vauhdiltaan verkkainen mutta hyvin hoidettu karvaus piti Nakkisormet poissa maalintekotilanteista. Annalle tulleet vedot tulivat kaukaa ja olivat helppoja koppeja. Hyvät ensimmäinen ja toinen erä riittivät voittoon. Kolmas erä oli pelailua, hieman säästeltiin jalkoja viimeiseen peliin. Voitto Turkoosille 5-2.

Turkoosin viimeinen peli Susia vastaan oli ensimmäisen erän jälkeen meille 3-0 , toiseen erään hieman muutettiin tekemistä pallon kanssa ja lukemat 10-0 toisen erän jälkeen. Väsyneilläkin jaloilla onnistuttiin hienosti. Peli päättyi 12-0 kolmannen erän alussa. Molemmat kentälliset olivat hyvällä pelipäällä koko päivän. Anna-Sofia maalilla oli tuttu varma pallomuuri. Puolustajat Vilma,Roosa,Neela ja Aada vetivät hienosti kaikissa peleissä.

Seuraavat pelit ovat 15.2.2020 Salpausselkähallissa. Tervetuloa!