D1 pojat otti 2 pistettä mukaan Kuopiosta
Julkaistu: 27.01.2020 00.00

Pelicans SB:n D1 poikien kauden toinen turnaus ylemmässä jatkosarjassa päättyi yhteen tappioon ja yhteen voittoon. Joukkueen tahti jatkui samana kuin tämän vuoden avausturnauksessa pari viikkoa sitten.

Lauantaina Kuopiossa pelatussa turnauksessa Pelicans pojat kohtasivat ensin Leba/Josban. Ottelusta odotettiin jo ennakkoon kovaa. Ensimmäinen erä meni vuoroin maaleja tehtaillen. Leba/Josban johdolla (4-3) lähdettiin toiseen erään takaa-ajo asemista. Toisessa erässä ei kuitenkaan maaleja nähty. Kolmannessa erässä Pelicans poikien taistelu ei enää riittänyt ja tuloksena häviö Leba/Josballe maalein 9-3.

Toinen ottelu Josba punaista vastaan tuotti tulosta totuttuun tapaan. Pieni notkahdus nähtiin hyvän alun jälkeen jolloin Josba pääsi tulemaan jo maalin päähän. Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali. Mutta kolmannessa erässä saatiin maalihanat auki ja lopputulos 8-2 Pelicanssille.

” Ekassa pelissä oli vastassa lohkon ennakko suosikki Leba/Josba ja pystyttiin haastamaan heidät ihan kelvollisesti. Vastustajan yksilöt onnistuivat maalinteossa huomattavasti paremmin ja vastaavasti itse törmättiin tuttuun ongelmaan eli tarvitaan liian monta paikkaa maalin aikaan saamiseksi. Ansaitut pisteet vastustajalle ja nöyrästi taas kehittämään hyökkäys pelaamista jotta keväällä saadaan heitä vastaan tilanteet hyödynnettyä. Toisessa pelissä Josbaa vastaan saatiin loistava alku mutta 3 maalin johdon jälkeen päästettiin taas vastustaja peliin mukaan. 2 viimeistä erää pystyttiin lisäämään johtoa ja ansaitusti voitto lukemin 8-2.

Koitetaan saada pelaajat kuntoon ja aloittaa heti maanantaina tiukka treenisetti ennen seuraavaa turnausta!” Kertoo vastuuvalmentaja Petri Kaurinki.

Seuraava turnaus pidetään 15.2 Kuusankoskella. Tuolloin Pelicans pojat saa vastaansa Sudet Sb ja Welhot. Pelicans on tällähetkellä sarjataulukossa kolmansina.