Voittotili ei auennut vieläkään
Julkaistu: 07.11.2019 00.00

Ottelun ensimmäinen erä näytti lupaavalta, vaikka SSRA teki ensimmäisen maalin. Jenna Kangas teki Pelicans Sb:n avausmaalin, Sofia Niemen syötöstä, vajaa minuuttia myöhemmin. Ensimmäinen erä päättyi lukemin 1-2 SSRA:lle.

Toisessa erässä SSRA tahkosi 5 maalia. Pelicans Sb:n maalin teki Sofia Niemi, Roosa Jokisen syötöstä. Toinen erä päättyi lukemiin 2-7. Kolmannessa erässä SSRA teki vielä 2 maalia lisää ja Pelicans Sb yhden. Maalin teki Iida Juures, Kati Kutisaarin syötöstä. Ottelu päättyi 3-9. Pelicans Sb:n paras pelaaja oli Sofia Niemi (1+1).

Valmentaja Kimmo Hyttisen mukaan pelaajien itsetunto murenee, kun vastustaja pääsee muutaman maalin edelle. Pelaajien täytyy priorisoida salibandy kärkipäähän sekä sitoutua joukkueeseen sekä treenaamiseen, jotta rahkeet riittävät liigapeleihin. (Uutinen: ESS.fi Lue tästä.)

Seuraavaksi Pelicans Sb saa vastaansa Tampereen Classicin, Lahti Energia Areenalla lauantaina 9.11 klo 17:00.