Miesten edustus kärsi tappion PoNoVolle sunnuntaina 10.11.
Julkaistu: 14.11.2019 00.00

Ottelun ensimmäiset minuutit menivät tasaisissa merkeissä molempien hakiessa paikkoja mistä rokottaa vastustajaa. Ajassa 04:59 PoNoVon Juho Tolonen onnistui iskemään ottelun ensimmäisen maalin Niko Sollon syötöstä. Seuraava maali nähtiin ajassa 09:14 PoNoVon ollessa ylivoimalla. Maalin teossa onnistui Niko Sollo, syöttäjä Jani Pukki. Seuraavien minuuttien aikana PoNoVo onnistui maalin teossa vielä kahdesti. Ajassa 11:47 tilanne oli 0-4 vieraille ja kotijoukkue otti aikalisän. Aikalisän jälkeen ajassa 15:36 Pelicans SB:n Jonne Jonninen avasi kotijoukkueen maalitilin Tuomas Harmaalan syötöstä. Ensimmäinen erä päättyi tilanteessa 1-4.

Heti toisen erän alussa ajassa 20:53 Pelicans SB:n Perttu Parviainen iskee kavennuksen Jonne Jonnisen syötöstä. Seuraava onnistuminen tulee jälleen Jonne Jonniselle ajassa 28:45 Perttu Parviaisen syötöstä, tilanne 3-4. Toisen erän lopussa, ajassa 39:13, PoNoVon Juho Tolonen iskee pallon verkkoon Jani Pukin syötöstä. Toisen erän päättyessä tilanne 3-5.

Kolmannessa erässä ajassa 42:22 Ali Sivenius sivaltaa pallon maaliin Jonne Jonnisen esityöstä. Pelicans SB pääsee jälleen maalin päähän vieraista kunnes ajassa 43:29 PoNoVo karkaa taas kahden maalin johtoon Aleksandr Avtushenkon maalilla. Ajassa 48:27 maalinteossa on jälleen Jonne Jonninen, Ali Siveniuksen syöttäessä. Ottelun viimeinen maali nähdään ajassa 54:02 PoNoVon päästessä jälleen 2 maalin etumatkalle. Erän lopussa Pelicans SB:n miehistö yrittää ilman maalivahtia, mutta ei onnistu kaventamaan tilannetta. Ottelu päättyy 5-7 PoNoVon voittoon.