C-tytöt jäivät ilman sarjapisteitä viikonloppuna Turussa
Julkaistu: 14.10.2020 00.00

Pelit olivat tällä kertaa Turun Sport Gardenissa meillä vasta lauantai-iltapäivällä, joten päätimme tehdä vain päivän reissuun Turkuun. Reissu vaatikin tällä kertaa hieman erikoissuunnittelua Koronan tähden ja maskit kaikille pakattuna ja suunnitelma bussin käytöstä tukikohtana, lähdimme iloisesti matkaan. Aamupäivällä lähdimme liikenteeseen, tukevan aamiaisen jälkeen, ja matka sujuikin rattoisasti ja nopeasti, kauniissa syysilmassa. Ensimmäinen peli meillä oli päivän kotijoukkuetta, FBC Turkua vastaan, ja tiesimme pelin olevan taas erittäin tasainen. Ensimmäinen erä pelattiin ilman maaleja ja toisessa erässäkin vastustaja sai tehtyä vain yhden maalin, mutta kolmannessa erässä alkoi sitten tapahtumaan. Tynkkysen Elsa (Sanni) sai erän alussa heti tasoitettua pelitilanteen 1-1, mutta sitten ote herpaantui hetkeksi meidän tytöiltä. Vastustaja pommitti kaksi maalia muutaman minuutin sisään ja olimme tilanteessa 3-1, puolessa välissä kolmatta erää. Loppumatsi olikin sitten jäätävää jännitysnäytelmää, sillä sisukkaat tyttäremme tasoittivat pelin Bean (Emma) ja Riian (Bea) tehdessä pelitilanteeksi tasan 3-3 viime minuuteilla.Tämä ei kuitenkaan riittänyt meidän epäonneksemme, sillä vastustaja sai tehtyä voittomaalin ajassa 44.38, joten hävisimme lopulta pelin 4-3. Kyllä harmitti kaikkia, koska tytöt pelasivat loistavaa peliä, mutta tällä kertaa näin ja seuraavaa peliä kohti.

Palaveri bussissa, tankkausta, hetki lepoa. Uuden matsin strategiat, valmentajien johdolla, ja lämpälle. Maskit paikoilleen ja pelikentälle. Toisessa pelissä vastustaja SBS Wirmo, myös tasaista peliä siis tiedossa. Pientä painetta tytöillemme aiheutti muutaman tytön loukkaantumiset, joten pelaajia meillä oli kaksi tyttöä vähemmän, mutta hyvällä fiiliksellä seuraavaan otteluun. Ensimmäisessä erässä paukuteltiin jo kummankin joukkueen maaliverkkoja monesti. Meidän puolelta tehopisteille onnistuivat laukomaan Sanni, ja Tynkkysen Elsa (Emma), mutta tilanne oli vastustajalle 2-4, joten toiseen erään olisi lähdettävä vielä kovemmalla taistelutahdolla ja virheitä ei saisi tulla. Toinen erä, ei meiltä ollutkaan mitään maalijuhlaa, sillä vastustaja jatkoi maalien tekoa ja sai erän lopussa tulostaululle lukemat 2-6, mutta pelikaanittaremme eivät tästä lannistuneet. Kolmannessa erässä tilanne kääntyi ja joukkueemme sai tehtyä kolme maalia, jo erän puoleenväliin mennessä. Pisteille tässä erässä onnistuivat Jenni (Sara), Tynkkysen Elsa (Bea) ja Sara (Bea). Ihan loistavaa peliä tytöiltä, mutta valitettavasti se ei riittänyt. Loppuerä taisteltiin kovasti puolin toisin, mutta maalihanat pysyivät kiinni ja pelin lopputulokseksi tuli siis 5-6 vastustajalle.

Kiitos vastustajille, järjestäjille ja kannustajille. Helpolla emme siis tälläkään kaudella pääse, voittojen suhteen peleissä, mutta sehän lisää vain motivaatiota harjoitella laadukkaammin, ja senhän tämä joukkue osaa. Seuraavat pelit ovatkin sitten Lahdessa 25.10. Toivotamme siis kaikki SM-sarjan joukkueet tervetulleiksi kotikentällemme ja tehdään taas peliviikonlopusta turvallinen kaikille, suojautumalla asianomaisesti ja pitämällä huolta että olemme vain terveinä paikalla. Turvallisia pelireissuja kaikille, hyviä harjoituksia ja parin viikon päästä nähdään, pitäkää huolta!