Mestareiden Cup
Julkaistu: 31.07.2020 00.00

Pelicans C2 pojat aloittivat Mestareiden Cup turnauksen voitolla. Helteinen Turku tarjosi tiukan pelin heti alkuun. Pelicans pojat hoitivat homman kotiin.

TPS vei ensimmäisen erän 1-0. Toisessa erässä ei maaleja nähty, paikkoja kylläkin. Kolmas erä oli Pelicanssin juhlaa, kaksi maalia ja se riitti voittoon.

” raportti päivän ainoasta pelistä. Vastassa TPS joka oli täysin uusi vastustaja mutta viime kauden maalisuhdetta katsottaessa, joka oli 100 maalia plussalla, joten odotettavissa oli suhteellisen laadukas joukkue. Mitä pidemmälle peli lopulta eteni niin usko alkoi kasvaa siihen että peli oli voitettavissa. 2 erää tuhlattiin paikkoja mutta lopulta 3 erässä 2 vapauttavaa maalia ja näin ollen 2-1 voitto pelistä. pallonhallinta oli selvästi vastustajalla mutta maalit ratkasee ja näin ollen todella paljon itseluottamusta tuoneen voiton turvin hotellille odottamaan 3 pelin raskasta seuraavaa päivää!” summaa vastuuvalmentaja Petri Kaurinki päivän päätteeksi.