B-tytöt hakivat kolme pistettä Espoosta sunnuntaina
Julkaistu: 20.10.2020 00.00

Ekaan peliin oltiin kaikki sunnuntaikoomassa ja se näkyi heti myös kentällä. Jäätiin vastustajan tasolle eikä pallo tai pelaajat liikkuneet yhtään niin paljoa kuin olisi toivottu. Eka erä päättyi siis lukemin 0-1 FC Tuusulalle. Toka erä jatkui aikalailla samassa tilassa, mut meidän joukkueen vahvuus on selvästi taisteleminen, koska kahden ekan erän jälkeen peli alkoi näyttämään jo salibandylta. Ennen kolmatta erää tulostaululla oli lukemat 1-4 FC Tuusulalle. Tässä toisessa erässä ekan maalin joukkueellemme teki Elsa Tynkkynen, syöttäjänä Pinja Leinonen. Kolmannessa erässä alettiin jo tsemppaamaan joka taas alkoi jo näkymään tuloksissakin. Ensimmäisenä tulostaululle lukemat 2-4 lyö C-tyttöjen vahvistus Ilona Taipale, Sanni Saastamoisen syötöllä. Viisi minuuttia kuluu ja seuraavaksi tulostaululla näkyykin 3-4 B-tyttöjen omalta kapteenilta Tuuli Leppisaarelta tullut veto, syöttäjänä Elsa Tynkkynen C-tytöistä. Tästä maalista ei montaakaan minuuttia myöhemmin, maalin tekee C-tyttöjen Pinja Leinonen. Tämän jälkeen FC-Tuusula sakottaa ja lyö tauluun lukeman 4-5. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu vaan vielä otetaan kiinni ja peli päättyy tasapeliin 5-5 taas kerran Pinja Leinosen tekemällä sekä Elsa Tynkkysen syöttämällä maalilla.

Toiseen peliin taas lähdettiin varmemmalla jalalla ja selvästi sunnuntaikoomasta heränneenä. Vaikka eka maalikin meni LoSbille ja tämän myötä myös eka erä, näytti peli aikaisempaan verrattuna paljon paremmalta. Tokaan erään otettiinki maali takasin kun meidän joukkueen Pinja Pirttimäki vetää maalin Oona Saarisen syötöstä. Toinen maali tulikin ennen toisen erän loppumista kun Jenni Leppänen vetää tauluun 2-1 tuloksen, jälleen Oonan syötöstä. Heti kolmannen erän alussa pinja Leinonen vetää ja lyö tauluun 3-1, kapteenimme Tuulin syötöstä.Vielä ettei peli jäisi vaan 3-1 tulokseen päättää C-tytöistä Elsa Tynkkynen ottaa ohjat käsiinsä ja vetää tuloksen 4-1 Sara Kivisen syötöstä.

Taas kerran upeat pelit joukkueelta , josta selvästi näkee ettei luovuttaminen ole vaihtoehto. Näin jatketaan taas eteenpäin! Kiitos C-tytöille taas avustanne.

Tämänkin upean tekstin loihti oma pelaajamme Pinja Peräkylä "Peris" ja kuva on Niina Leppäsen ottama.