C-tytöt taistelivat hienosti kolme ensimmäistä SM-sarjapistettä kotiturnauksessa sunnuntaina
Julkaistu: 27.10.2020 00.00

Sunnuntaina hallille saapuivat tyttöjen lisäksi monia vanhempiakin valmistelemaan kotiturnausta ja pitkää päivää. Joukkueita paikalle saapuisi kymmenen, pitkin päivää, ja kaikki oli saatava valmiiksi, turvallisuusohjeita noudattaen, heti puoli kymmeneen mennessä. Kaikki valmistui ajallaan jälleen kerran, ja jokaisen oli mukava aloittaa päivä, kun asiat olivat kunnossa ja hyvin valmisteltu. Tyttöjen valmistautuminen peleihin on jo hyvin rutiininomaista ja fiilis ekaan peliin lähdettäessä oli joukkueella hyvä. Vastassa oli SSRA Oulusta ja mukava oli kohdata pitkänmatkalaisia taas pitkästä aikaa. Ensimmäinen erä oli kyllä kuitenkin meidän joukkueelle aika kylmää kyytiä, kun ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen, peli oli vastustajan hyväksi 3-0. Onneksi erän lopussa Jenni (Bea) onnistui kuitenkin laukomaan taululle 3-1. Toisessa erässä paransimme hieman peliämme ja erän lopussa Jenni (Emma) kavensi maalieroamme 3-2. Kolmas erä menikin vauhdikkaasti ja tasaisesti taistellen ja erän lopussa, pikakiitäjämme Jenni (Sanni) onnistui jälleen heiluttamaan vastustajan maaliverkkoa ja tasoitti ottelun 3-3. Tämän jälkeen maaleja ei ottelussa enää tullut. Pelimme parani loppua kohden onneksi huomattavasti ja onnistuimme saamaan tästä matsista ensimmäisen SM-sarjapisteemme.

Palauttelua, ruokaa, lepoa, happihyppelyitä... oli valmentajien ohje tytöille, kun kaikki lähtivät kotiin pelien väliajaksi. Toinen peli oli illan viimeinen ja vastustajamme PSS Porvoosta, vanha tuttu, jonka kanssa ottelut ovat aina olleet kovia ja tasaisia. Hyvällä fiiliksella jälleen lähdettiin kohtaamaan keltamustia kavereitamme. Peli alkoikin joukkueelleemme hyvin. Omat tyttömme pelasivat loistavaa yhteispeliä ja se kyllä näkyi tuloksissakin. Jo ensimmäiselle erätauolle mennessä, peli oli meille 3-0. Maaleja ekassa erässä onnistuivat tekemään Sara (Jenni), Bea ja toisenkin kerran Bea (Ilona). Toisessa erässä vastustaja lähti selkeästi myös parantamaan peliään ja sai tyttömme vaaralliset hyökkäyksen torjuttua, melkein kaikki. Verkkoon upposi kuitenkin yksi maali Emmin (Laura) laukaisusta ja ennen toista erätaukoa PSS tytötkin onnistuivat maalinteossa. Erätauolle mentiin siis lukemissa 4-1 meille. Kolmannen erän alussa vastustaja teki yhden maalin lisää, mutta tyttömme jatkoivat loistavaa pallottelua ja yhteispeliä edelleen, ja toimitsijat pääsivät soittamaan meidän omaa maalilauluamme vielä kaksi kertaa Emman (Bea) ja Bean (Jenni) tehdessä vielä kaksi maalia. Ottelu päättyi siis meidän hyväksemme 7-2 ja olipahan kiva lopettaa kotipelit tällaiseen matsiin. Ja sarjapisteitä tästä matsista siis kaksi. Tämän lisäksi kun vielä saimme kehuja sarjapelien järjestämisestä ja sujuvuudesta, niin päivä oli täydellinen joukkueelleemme. Kiitos vastustajille, kaikille mukanaoleville joukkueille, talkooporukalle ja seuralle, jonka avustuksella myös turnausta järjestettiin.

Kiitos myös sponsoreillemme: Andritz Group, Polaria Oy, Kart in Club Helsinki, Image Wear, Lahden Ykköshuolto Oy, Maan Pääsähkö Oy, Kuljetukset Kari Kuusemo Oy ja Remontointipalvelu K. Manninen

Seuraavat pelit meillä on Mosahallissa, Helsingissä 8.11. Kovat treenit jatkuu ja pidetään kaikki huolta itsestämme, jotta pääsemme jatkamaan sarjaa. Happy Halloween everyone!