C2 poikien sm-sarja etenee....
Julkaistu: 31.10.2020 00.00

Poikien C2 ikäluokan Sm-sarjan turnaus vaihe sisälsi yhteensä 8 ottelua B lohkon joukkueita vastaan. Nyt nämä pelit on pelattu ja saatu hyvä yleiskatsaus C2 ikäluokan sm - sarjan tasosta.

Ensimmäinen turnaus oli 26.9 Seinäjoella josta pisteitä ei kuitenkaan rapissut mukaan. Kotijoukkue SPV vei harmillisen tiukan ottelun lopulta 5-4 ja OLS kovin ja varmoin ottein 11-6.

Toinen turnaus oli 4.10 Jyväskylässä. Siellä vastaan tuli O2jkl/MuurY ja Steelers/SCU.

Jyväskylän kotijoukkue otti alkuun reippaan johdon Pelicanssin kärsiessä pienistä käynnistymisvaikeuksista. Huima takaa-ajo Pelicanssilla, ote pelistä ja peli vika erässä jo tasan 4-4. Vastustajan onneksi viimeinen niitti Pelicans maaliin jäi viimeiseksi joten tulos harmillisen niukka häviö 5-4. Toinen ottelu Steelers/SCU yhdistelmää vastaan. Kovaa vääntöä, ote kohdillaan ja ottelun tulos Pelicanssille 8-6. Ensimmäiset sm pisteet mukaan Jyväskylästä.

Seuraava viikonloppu meni (10.10) Forssassa Fosun vieraana. Vastaan saatiin Indians ja Ervi pohjoinen. Ensimmäinen ottelu Indianssia vastaan oli tiukka, tasaista vääntöä puolin ja toisin. Ottelu päättyi 2-2 tasa lukemiin. Toinen ottelu Erviä vastaan oli myös hyvin tasaväkinen ja tiukka. 0.40 Pelicans teki jo ensimmäisen maalinsa. Tästä sisuuntuneena Ervi venytti ottelun hetkellisesti 4-1 johtoon. Pelicans kiri kuitenkin tasa lukemiin mutta viimeisessä erässä Pelicanssin ote ei riittänyt ja Ervi vei lopulta ottelun 8-5.

”Pienehkö yhteenveto viikonlopun peleistä. Forssassa oli tiedossa taas uudet vastustajat ja ekassa matsissa aikalailla ottelutapahtumiin nähden oikeutettu tulos ja pisteet jaettiin 2-2 indiansin kanssa. Tokassa pelissa toistui jo kahteen kertaan sarjassa koettu tilanne eli ekan erän jälkeen jouduttiin 3 maalin takaa-ajoon, päästiin taas kerran tasoihin mutta sama kaava toistui, eli vastustaja teki tarvittavat maalit voittoon. Sarjan taso on tullut nyt selville ja taas lähdetään tulevalla viikolla hakemaan kehitystä treeneistä. Se ollaan huomattu että peleissä pystytään taistelemaan tasaväkisesti mutta tiettyä venymiskykyä kaivataan jatkossa jotta tiukat pelit saisi käännettyä voitoiksi!” kertoo vastuuvalmentaja Petri Kaurinki.

Nyt viimeinen turnaus pidettiin kotona Lahdessa. Vieraiksi saatiin Ilves, Classic ja Fosu. Ensimmäinen ottelu Ilvestä vastaan oli kovaa menoa alusta loppuun. Ilves vei ansaitusti ottelun 6-1. Toisessa ottelussa Classicia vastaan Pelicans antoi kovan vastuksen ihan loppuun saakka. Peli oli pitkään yhden maalin erolla mutta lopussa Classic käytti mahdollisuudet hyödyksi ja lukemat vieraille selkeä 5-9. Voitot tästä päivästä Tampereelle.

Sm- sarjan yksittäiset ottelut alkaa 1.11 SB Vantaan vieraana. Tiedossa 14 ottelua kauden mittaan. Pelicans on tällä hetkellä 16 joukkueen sarjassa sijalla 12.

Kovaa tsemppiä pojille tuleviin otteluihin....