18
JOU
12.30
P9 (2014), Säpäkipinä, P9, Kaakkois-Suomi, lohko 1

Pelicans musta - SaiPa keltainen  13 - 9

Joutsenohalli Lappeenranta

P9-pojat putsasi pöydän kauden viimeisessä turnauksessaan

Tämän vuoden viimeinen Säbäkipinä P9-turnaus pelattiin Lappeenrannan Joutsenohallissa 18.11.2022. Saimaan Pallo (SaiPa) toimi siis turnausisäntänä. Tällä kertaa turnauksessa oli myös kunnon turnausreissun tuntua, kun lähdimme Lappeenrantaan isolla bussilla aamuvarhain ja palasimme takaisin vasta illalla. Itse otteluissa pojat pelasivat kauden parasta peliään. Olimme jälleen kahdella joukkueella turnauksessa, mustalla ja turkoosilla. Molemmilla joukkueilla oli kolme peliä, joista kaikista tuli hienot voitot. Pojat putsasivat siis pöydän, eivätkä antaneen minkään joukkueen yllättää itseään.

Pelicans SB musta aloitti joukkueittemme pelit Joutsenohallissa ja ensimmäisessä ottelussa vastaan marssi turnausisäntä, Saipa keltainen joukkue. Lappeenrantalaisilla on hyvät joukkueet tällä kaudella ja joukkueet ovat voittaneen käytännössä kaikki pelaamansa ottelut, myös meidät. Tosin hyvin tiukasti, useimmissa otteluissa vain maalin erolla. Tällä kertaa pojat lähtivät voitto mielessä otteluun, ja voittohan sieltä tulikin, kun SaiPa kaatui lopulta 139 lukemin. Hiukean hyvää pelaamista ja tiukkaa taistelua. Kaikki kunnia myös vastustajalle ja Saipalle, joka painoi loppuun asti täysillä, eikä missään vaiheessa höllännyt jalkaansa kaasultaan. SaiPaa vastaan onkin kiva pelata, koska ottelut heitä vastaan ovat aina tosi tiukkoja. Fakta on, että tiukat pelit kehittävät huomattavasti paljon enemmän kuin ns. liian helpot vastustajat, joita tässäkin sarjassa valitettavasti on. Seuraavassa ottelussa vastassa olikin ihan uusi tuttavuus, Savitaipaleen Urheilijat (STU). Pojat ottivat STU:stä selvän voiton 146 lukemin. Mustan viimeisessä ottelussa, tuli niin ikään kotijoukkue vastaan. Tällä kertaan SaiPa musta joukkue. Pojilla oli hyvä draivi ja itseluottamus päällä kahden onnistuneen ottelun jälkeen ja näin SaiPa kaatui toistamiseen, kun pojat takoi tulostaululle 611 lukemat.

Pelicans SB turkoosi avasi oman urakansa turnauksessa Taipalsaaren Kisaa (TaiKi) vastaan. Turkoosinkin pelit alkoivat heti räväkästi, kun TaiKi taipui poikien käsittelyssä 164 lukemin. Myös turkoosi joukkue pääsi mittaamaan tasoaan turnausisäntä SaiPaa vastaan, tässä tapauksessa keltainen joukkuetta vastaan. Pojat pistivät heti pökköä pesään ja ottivat varsin selvän voiton SaiPasta 123 lukemin. Myös viimeinen ottelu päättyi poikien voitonjuhliin, kun Jenga Team Tiikerit voitettiin peräti 216 lukemin. Näin kaikista kolmesta ottelusta voitto, aivan kuten musta -joukkueellakin.

Kotimatka voitiinkin aloittaa siis varsin riemukkaissa merkeissä, kun kaikki ottelut päättyivät komeasti voittoon. Paluumatkalla käytiin vielä syömässä lihapullat perunamuussin kera ja loppumatka menikin rattoisasta jalkapallon MM-finaalia katsellessa. Nyt vedetään hiukan happea ja treenit alkavat jälleen 5.1.2022. Seuraava turnaus on vastaavasti 22.1.2022, ja me olemmekin heti kevätkauden ensimmäisessä turnauksessa turnausisäntänä. Tästä on siis hyvä lähteä pienelle joululomalla ja aloittaa kinkunsulatukset heti tammikuun alussa.



Tilastot

13 - 9

SaiPa keltainen
13 - 9 - -

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista