Sporttipollari tarjoaa maksuttoman opaskirjan ja treeniä vanhemmille erikoishintaan
Julkaistu: 30.09.2022 11.00

Sporttipollari tarjoaa maksuttoman opaskirjan ja treeniä vanhemmille erikoishintaan

Sporttipollari tarjoaa kaikille Pelicans SB:n jäsenille, pelaajille, valmentajille, taustajoukoille sekä lasten/nuorten vanhemmille kaikki Sporttipollarin verkkovalmennukset puoleen hintaan!

Tällä hetkellä verkkovalmennuksissa on 5 viikon ravintovalmennus ja 10 kerran FIT OUT -ulkoliikuntatreenit. Verkkokursseihin on tulossa myös Vetreyttä päivään -taukoliikkeet. Matkan varrella erilaisia, verkossa käytäviä kursseja tulee entisestään lisää.

Yrittäjänä häärää Katri "Rose" Rosti. Hän on itse entinen liigapelaaja salibandystä, ja toimi pitkää Porvoossa PSS:n fysiikkavalmentaja (on ollut sen lisäksi myös valmentajana mm. SB-Prossa ja ÅIF:ssä). Katri on pesunkestävä lahtelainen, joka on hänen kotikaupunkinsa ja hän on tällä hetkellä P9-joukkueen yksi yhteistyökumppaneista.

Kannattaa siis hyödyntää Katrin ja Sporttipollarin tarjous. FIT OUT -ulkoliikuntatreenit ehtii esimerkiksi vetämään noin tunnissa, eli juuri sopivasti, kun oma lapsi on harjoittelemassa!


TÄÄLTÄ voitte käydä lataamassa maksuttoman opaskirjan, jossa Katri kertoo helpon kaavan, jonka avulla pystyy tasapainottamaan ruokavaliotaan ja parantamaan verensokeritasapainoaan.

TÄÄLTÄ voitte käydä lukemassa tarkemmin nykyisistä verkkokursseista ja Sporttipollarista.