Heinolan Säbäkipinäturnauksen aikataulu ja tarkemmat tiedot
Julkaistu: 06.12.2022 12.20

Heinolan Säbäkipinäturnauksen aikataulu ja tarkemmat tiedot

Tämän kauden kolmas turnaus pelataan Heinolassa 11.12. sunnuntaina ja turnausisäntänä toimii tällä kertaa SB Heinola. Turnaus pelataan Heinolan kirkonkylän liikuntahallissa (Koulukuja 8, 18300 Heinola).

Turnaus alkaa kello 11, mutta meidän joukkueen ensimmäinen ottelu on kello 11:40. Meillä on turnauksessa jälleen kaksi joukkuetta, turkoosi ja musta.

Turkoosilla on turnauksessa ensimmäiset ottelut. Turkoosin pelit ovat: klo 11:40 Pelicans SB turkoosi–Jymy, klo 12:20 Pelicans SB turkoosi–SB Heinola valkoinen ja klo 13:40 BB-88–Pelicans SB turkoosi.

Mustan ensimmäinen ottelu on vastaavasti kello 14:20 MäVi:ä vastaan. Seuraava ottelu klo 15:00 SaiPa keltainen–Pelicans SB musta ja viimeinen ottelu klo 16:20 SB Heinola musta–Pelicans SB musta.

Molemmilla joukkueilla on siis jälleen kolme ottelua. Paikalla on hyvä olla vähintään puolituntia ennen ensimmäistä peliä, mutta voi toki tulla jo aikaisemminkin. Mukaan kannattaa ottaa taas hiukan omia eväitä, juotavaa, juomapullo, peliasu, suojalasit, maila, pelikengät jne. Turnauksen otteluohjelma löytyy Salibandyliiton tulospalvelusta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/162/9708/9223/2022-2023/otteluohjelma/?team=0

Pelicans SB turkoosi joukkue:
Alex Rantanen
Vilho Riihimäki
Joonas Suutari
Juuso Halmekoski
Aaro Puolanne
Nooa Helin
Karri Ketola
Hugo Savolainen
Hugo Degerlund
Niilas Kelemen
Kasperi Yrjölä

Pelicans SB musta joukkue:
Aapo Juutilainen
Max Heiskala
Otto Piilonen
Valtteri Tiihonen
Niilo Valkonen
Luca Rauanterä
Oliver Rauanterä
Veikka Kuutti
Niki Sihvola
Viljami Mälkönen

P9 ikäluokka pelaa Säbäkipinäsarjaa ja pelaajilla tulee olla Säbäkipinäpelipassi. Sarjassa noudatetaan P9-P10 Säbäkipinäsääntöjä, pelimuoto: 3 vs. 3, 2 x 15 min. + maalinpienennyselementti. Säbäkipinä Kaakkois-Suomen sivut löytyvät osoitteesta: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/... Sieltä löytyy mm. kaikki tässä vaiheessa tiedossa olevat turnaukset, joita on nyt loppuvuoden aikana yhteensä neljä. Kevätkaudelle on tulossa noin kuusi turnausta.

Oletuksena on, että kaikilla on jo Säpäkinäpassi, mutta jos se puuttuu vielä, niin se pitää hommata ennen turnausta. Eli jos on joku, joka ei ollut vielä ensimmäisessä turnauksessa, eikä ole sen vuoksi tullut hommanneeksi Säbäkipinäpassia. Sen voi siis käydä lunastamassa ja ostamassa osoittesta: https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipa... Eli valitkaa linkki "OSTA SALIBANDYN PELIPASSI TÄSTÄ". Tämä ohjaa Suomisportin sivuille, jonne sinun pitää kirjautua jos olet ensimmäistä kertaa asialla. Jos viime vuonna jo ostitte pelipassin, niin tiedot pitäisi löytyä jo valmiiksi. Sivusto ohjaa selkeästi eteenpäin, eli ensin lapsen nimi, laji ja tämän jälkeen valitaan Säbäkipinäpelipassi (19 euroa). Sen voi ottaa tosiaa vakuutuksella tai ilman, mutta vakuutus pitää joka tapauksessa olla. Jos ei ota vakuutusta, niin kannattaa tarkistaa korvaako perheen oma vakuutus myös urheilussa tapahtuneet tapaturmat, koska näin ei ole välttävättä automaattisesti. Seuraksi valitaan Päijät-Hämeen Salibandyseura (joka on seuran virallinen nimi, ei siis Pelicans SB). Lopuksi voit valita otatko vakuutuksen vai et. Tosin eipä tuo vakuutuskaan maksa kuin 9 euroa, joten suosittelen sen ottamista. Yhteensä Säbäkipinäpelipassi tuon vakuutuksen kanssa on siis 28 euroa.

Jos tulee jotain kysyttävää niin voitte olla meidin toimihenkilöihin yhteydessä!

Terveisin: Toni Degerlund 1/2 jojo