Kotiturnauksen (2023) aikataulut ja muut tiedot!
Julkaistu: 19.01.2023 21.31

Kotiturnauksen (2023) aikataulut ja muut tiedot!

P9 Säbäkipinä Kaakkois-Suomi turnaus - Lahden Suurhallai - Salpausselkähalli, vastuujoukkue Pelicans SB P9

Aika: 22.1. 11.00 - 18.00
Paikka: Suurhallin Salpausselkähalli, Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti

Tämän vuoden eka P9 Säbäkipinä Kaakkois-Suomi sarjan turnauksen otteluohjelma pelataan tulevana sunnuntaina 22.1. Lahden Suurhallin Salpaushallissa (Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti), eli sama halli, jossa on tiistaisin joukkueemme treenit. Olemme toisen kerran tällä kaudella turnausisäntänä ja tämän vuoden eka turnaus pelataan siis meidän isännöimänä. Turnauksessa on meidän P9-joukkueen ylläpitämä kahvio, jossa suolaista ja makeaa joka makuun, kahvia ja virvokkeita, joten tulkaahan sankoin joukoin kannustamaan pojat voittoon ja ottakaan kaveritkin sekä sukulaisetkin mukaan! Edellisen turnauksen kahvio tuotti hyvin joukkueelle tuloja, jotka tullaan käyttämään joukkueen hyväksi!

Meillä on turnauksessa mukana jälleen kaksi joukkuetta: Pelicans SB musta ja Pelicans SB turkoosi. Ensimmäisenä pelit aloittaa musta joukkue, jolla on eka matsi LASB Jr joukkuetta vastaan kello 11:00. Eli joukkueen pelaajien pitäisi olla paikalla viimeistään 10.30. Mustan seuraava matsi on kello 13:00 Jenga Team Predatorsia vastaan. Kolmas ja viimeinen ottelu on vastaavasti kello 14:20 TaiKi -joukkuetta vastaan. Turkoosit aloittavat omat pelinsä kello 15:40 SaiPa musta joukkuetta vastaan. Seuraavaksi turkoosi kohtaa kello 16:20 BB-88:n. Turkoosin kolmas ja viimeinen matsi on kello 17:40 SaiPa keltainen -joukkuetta vastaan. Turnauksen otteluohjelma löytyy Salibandyliiton tulospalvelusta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/162/9708/9223/2022-2023/otteluohjelma

Pelicans SB musta joukkue:
Niilo Valkonen
Valtteri Tiihonen
Joonas Suutari
Otto Piilonen
Luca Rauanterä
Aapo Juutilainen
Niki Sihvola
Hugo Savolainen
Oliver Rauanterä
Niilas Kelemen
Viljami Mälkönen
Jerry Laine

Pelicans SB turkoosi joukkue:
Max Heiskala
Juuso Halmekoski
Nooa Helin
Karri Ketola
Hugo Degerlund
Vilho Riihimäki
Alex Rantanen
Aaro Puolanne
Kasperi Yrjölä
Kalle Koskela
Antti Eskeli

Jotta turnaus saadaan kunnialla käyntiin, tarvitaan ennen turnausta talkoolaisia kasaamaan kaukalot yms. Sovimme, että tapaisimme talkoolaisten kanssa Salpausselkähallilla kello 9.30. Heli Tiihonen, eli Valtterin äiti on meidän kahvilavastaava ja hän on hoitanut sen puolen. Turnauksen aikana on kaksi kenttää, joiden taakse tarvitaan toimitsijoita. Tässä vaiheessa toimitsijoiksi ovat lupautuneet:

Klo: 11.00-15.00 (mustan joukkueen vanhemia):
Erno Yrjölä
Toni Suutari
Salla / Jarno Rauanterä
Niko Savolainen
(varalla Jere Halmekoski ja Janne Piilonen)

Klo: 15.00-18.10 (turkoosi):
Jukka Helin
Janne Piilonen
Harri Puolanne
Teemu Tiihonen
Tuukka Savolainen
(Oliko vielä Henry käytettävissä ja varalla?)

Kun turnaus on päättynyt, niin kaikki pitää purkaa, joten toivottavasti mahdollisimman moni jäisi vielä purkamaan tavaroita, että saamme homman pakettiin mahdollsimman nopeasti. Nyt kun takana on jo kaksi turnausta, sujuu homma jo hyvällä rutiinilla, mutta mitä enemmän käsiä, sen ripeämpää homma on.

Jos tulee jotain mieleen, niin meidän joukkueen taustapiruihin voi olla yhteydessä. Meidän kaikkien yhteystiedot löytyvät joukkueen sivuilta.

Terveisin: Toni Degerlund 1/2 jojo