T14 ES vuoden 1. turnaus Tiger sport areenalla
Julkaistu: 16.01.2023 11.03

15.1 Oli vuoden ensimmäinen turnaus Tiikereiden kotiluolassa Vantaalla. Oltiin liikkeellä 2:lla joukkueella, Pelicans ja Pelicans Mustalle vastaan tuli samat joukkueet, Oilers Black & Blackbirds.

Pelicans aloitti urakan ja ensimmäisenä vastaan tuli Oilers, Pelsu oli liikkeellä vajaalla miehityksellä muutaman viimehetken peruutuksen vuoksi ja ensimmäisessä ottelussa olikin tahti aika kova. Toisen erän jälkeen Pelsut olivat johdolla 2:lla maalilla, mutta viimeisessä erässä, erätauon lepohetkestä huolimatta (kuvassa), ei puhti riittänyt ja ja Oilers vei ottelun 5-4.

Toiseen otteluun oltiin palauduttu ja siinä tuli etenkin hienon viimeisen erän johdosta pelsuille 7-2 voitto.

Pelicans Musta otti revanssin Oilerssista ja pinnisti trillerissä 4-4- tasapelin, hienoja suorituksia ja hyvää tekemistä tytöiltä. Mustan kokoonpanosta ei onneksi jäänyt kuin 1 tyttö pois ja heillä oli 2 täyttä kenttää.

Päivän viimeinen ottelu oli taasen Blackbirdsejä vastaan, tämä ottelu meni Mustille 5-2. Ottelun Pelicans sankarin viittaa kantoi puolustajan paikkaa pelannut pitelemätön kaikki 5 maalia takonut Iida aaltonen.