Miehet, Miesten 2.Divisioona

Pelicans - Kosken Dynamo

Kristiine Spordihall, Tallinna

Tallinnan peli oli Jesse Arolan (8+1) suvereeni näytös!

Pelicans Sb:n miehet sekä Kosken Dynamo kohtasivat sunnuntaina Tallinnan Kristiine Spordihallissa. Ottelusta kehkeytyikin varsinainen maalijuhla Pelicans Sb:n Jesse Arolan johdolla.

Maalinteon aloitti vierasjoukkue, Kosken Dynamo, joka oli jo ensimmäisen minuutin jälkeen karannut jo 0-2 johtoon. Muutama minuutti tästä, peli olikin kuitenkin jo tasan 2-2, kun Jesse Arola oli kuronut maalieron kiinni kahdella maalillaan. Tästä eteenpäin maaleja mätettiin tasatahtiin ja ensimmäisessä erässä tehtailtiinkin yhteensä jo yhdeksän maalia. Ensimmäisessä erässä nähtiin myös Jesse Arolalta epäonnistunut rankkari.

Toiseen erään Dynamo vaihtoi maalivahtiakin, mutta se ei hidastanut Pelicansia eikä Arolaa. Arola taiteili toisessa erässä kolme maalia, kun vastustaja kaiken hyvän lisäksi kulutti jäähypenkkiä kuuden minuutin verran. Toinen erä Pelicansille puhtaasti 4-0.

Kolmatta erää ei ehtinyt kulua kuin vajaa kaksi minuuttia, kun Ilmari Lehtinen vei Pelicansin johtoon Jonne Jonnisen syötöstä jo 10-4. Kolmannen erän ensimmäiseen kolmeen minuuttiin Pelicans mätti kolme maalia. Alun salamamaalien jälkeen Dynamon valmennustiimi otti aikalisän ja yritti herätellä joukkuetta. Siinä onnistuttiinkin jollain tavalla, kun Dynamo sai pelin kavennettua reilu kuusi minuuttia ennen pelin loppua jo 14-6. Vajaa puoli minuuttia ennen loppuvihellys Dynamo pääsi vielä ylivoimalle ja Ville Toitturi viimeisteli lukemat 15-7, Riku Hakalan syötöstä. Mutta sen lähemmäs ei vastustaja enää päässyt.

Välillä on näitä päiviä, kun kaikki uppoaa. Missattu rankkari vähän harmittaa, totesi hymyssä suin läpi ottelun viilettänyt Arola. Upea kokemus oli pelata Tallinnassa ja puitteet olivat hyvät, Arola lisää vielä”

Lähde: ESS.fi

Joukkue haluaa kiittää erityisesti Print Teamia otteluisännyydestä!