Naiset, Naisten Salibandyliiga

Pelicans - Classic  1 - 6

Areena 2

Classicin tyrmäävä alku oli liikaa!

Classic otti itselleen tänään tärkeän voiton, kun on kyse suorasta play off- paikasta. Classic sai peliin ihan unelma-alun, kun peli oli jo ensimmäisessä erässä heille 0-3, kun peliä oli pelattu vain reilut kolmetoista minuuttia.

Classic hallitsi peliä selkeästi kaksi ensimmäistä erää terävillä vastahyökkäyksillä. Pelicansilla ei myöskään syötöt tahtoneet mennä perille saakka ja pallo tahtoi vähän polttaa lavassa. Toisen erän jälkeen tilanne oli Classicille jo 0-5.

Mutta kolmannen erän alun salama maali toi kotijoukkueelle toivoa. Kolmatta erää oli pelattu vain 30 sekuntia, kun Annika Hautojärvi kavensi lukemat 1-5, Iina Latvalan syötöstä. Kotijoukkue tuli kolmanteen erään ihan eri ilmeellä ja se näkyi huomattavasti fyysisempänä ja sähäkämpänä pelaamisena. Erän kaksi viimeistä minuuttia Pelicans yritti kavennusosumia ilman maalivahtia, mutta se ei tuottanut tulosta, vaan Classic viimeisteli ottelun lopputuloksen 1-6 tyhjään maaliin.

”Peli ratkesi jo Classicin hyvää alkuun, jos olisimme pelanneet yhtä hyvin kuin kolmannessa erässä, niin peli olisi voinut olla ihan toisenlainen, toteaa valmentaja Marko Virtanen.”

Nyt hetki hengähdetään, kun tulee pieni ottelutauko.

Seuraava ottelu on 15.2. Pelicans SB – Koovee klo 19, Lahti Energia Areenalla.

-SK

Tilastot

1 - 6

Classic
0 - 3 - 21 - 1
40'MaaliHautojärvi Annika
40'MaalisyöttöLatvala Iina