Kooste viikonlopulta! (SM-karsinnat)
Julkaistu: 23.08.2020 00.00

Kooste viikonlopulta! (SM-karsinnat)

C-tytöt SM-sarjaan!

Pelicans SB:n C-tytöt isännöivät SM-karsinta viikonloppua kotona Lahti Energia-areenalla.
A-lohkossa oli mukana (Pelicans SB, FBC Turku, ErVi Akatemia, Crackers, PyY, SalPa/Karhut)

Ottelutulokset:
- Pelicans SB - EräViikingit Akatemia (8-4)
- Crackers - Pelicans SB (1-9)
- Pelicans SB - Salpa/Karhut (3-5)
- Pelicans SB - FBC Turku (2-0)
- PyY - Pelicans SB (0-12)

"Sarjapaikkamme tuli jännittävien vaiheiden kautta, kun lauantaina hävisimme Salpa/Karhuille. Tämän johdosta olimme sunnuntaina molemmissa otteluissa pakkovoiton edessä. Tytöt eivät tilannetta kuitenkaan säikähtäneet vaan ottivat mahtavalla joukkuepelaamisella ja tsempillä tarvittavat voitot." -Kommentoi joukkueen vastuuvalmentaja Jouni Kivinen.

"Viikonloppu sujui talkoovoimin upeasti, olemme saaneet paljon hyvää palautetta järjestelyistä ja kaikki olivat täydellä sydämellä mukana tekemässä onnistuneita karsintoja Lahteen. Huikea viikonloppu siis kaikin puolin ja haluamme kiittää osallistuneita seuroja, vastustajia, kannustajia ja omaa porukkaa. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja kohti ensimmäisiä pelejä SM-sarjassa." -Joukkueen mediavastaava Kati Töyrylä

Onnittelut koko joukkueelle!




C2-pojat SM-sarjaan!

Pelicans SB:n C2-pojat pelasivat A-lohkossa Ylöjärvellä. (Classic White, Merikoski SBT Warriors, Pelicans SB, TPS, YPA)

Ottelutulokset:
- TPS - Pelicans SB (5-6)
- Pelicans SB - Merikoski SBT Warriors (7-5)
- Pelicans SB - Classic White (12-1)
- YPA - Pelicans SB (2-3 RL)

"Viikonlopun karsintojen lähtökohta vaikutti etukäteen suhteellisen haastavalta, kun jouduttiin 5. joukkueen lohkoon. Tiedossa oli, että samassa lohkossa oli mukana myös kovat TPS sekä mestareiden cupin 3 viikkoa sitten voittanut Merikoski. Itse oltiin kuitenkin mukana tuossa samassa mestareiden cupissa, jossa saatiin raavittua voitot Tepsistä sekä Oilersista mukaan lukien muut kesän treenipelit joissa saatiin onnistumisia. Joten itseluottamusta oli sen verran, että edellytykset pärjäämiseen oli olemassa. Viimeistely saatiin kohdalleen ja maalivahtipeli oli kohdillaan, joten 4 kovaa peliä, joista kaikista voitot ja lohkovoitolla SM-sarjaan. Tyytyväinen täytyy olla poikien ahkeruuteen kesän aikana treenien suhteen. Päätettiin, että harjoitellaan koko kesä ja katsotaan mihin se riittää ja nyt se riitti tarvittavaan!" - Vastuuvalmentaja Petri Kaurinki summaa viikonlopun!

- Lisää tunnelmia joukkueen viikonlopusta!
- ESS

Onnittelut koko joukkueelle!





C1-pojat Porissa!

Pelicans SB:n C1-pojat osallistuivat I-lohkoon. (Karhut, Tiikerit, EräViikingit Itä, Pelicans SB)

Ottelutulokset:
- Tiikerit - Pelicans SB (12-2)
- Pelicans SB - Karhut (4-9)
- EräViikingit Itä - Pelicans SB (12-0)

"Oli kova viikonloppu Porissa ja vastassa hyviä joukkueita. Fyysisesti vahvoja, hyvin organisoituja ja pystyivät pelaamaan pallolla hienoa peliä.

1. Ottelussa Tiikereitä vastaan selvittiin jonkun matkaa mukana, mutta sitten alkoi tasoero näkyä ja jäätiin oikeastaan joka osa-alueella jälkeen. Ei pystytty oikeen kunnolla haastamaan ja eka peli oli siinä mielessä vaikea. Vastustaja oli todella hyvä.

2. Ottelussa tuli vastaan kotijoukkue Porin Karhut ja siinä matsissa päästiin heti pelin alusta peliin mukaan. Tehtiin ottelun ensimmäinen maali ja saatin kovalla karvauksella vähän vastustajan pallollista peliä sekaisin. Vietiin ottelua numerollisesti. Kaveri piti palloa, mutta me puolustettiin hyvin. Saatiin keskusta pidettyä kiinni ja parhaimmillaan johdettiin peliä 3-1 toisessa erässä. Kolmannen erän alussa oltiin vielä 3-2 johdossa. Sitten tuli yksi harmittava lipsahdus ja kaveri pääsi tasoittamaan ottelun 3-3 ja siihen heti perään tuli jäähy meille ja Karhut rankaisivat ylivoimalla ottelun 3-4. Siihen oikeastaan ratkesi ottelu ja ei ollut meillä enään voimia nousta taistelemaan voitosta. Lähellä, mutta sitten kuiteski niin kaukana.

Viimeisessä ottelussa sunnuntaina tuli vastaan EräViikingit Itä. Ja siitä voitolla olisi päässyt vielä karsimaan divaripaikasta tulevana viikonloppuna. Aamulla saatiin ns. jobinpostia, että maalivahti vatsataudissa ja 2. hyökkääjää pois pelistä. Levoton aamu joukkueella. Ei tiennyt mitä tästä tuleman pitää ja niin levottomuus jatkui peliin mentäessä ja pelin aikana. Kaveri löi 12 maalia taululle ja se oli sillä selvä.

Ei muutakun otetaan opit tosta matkaan ja nyt tiedetään ainakin mille tasolle pystytään tavoittelemaan joukkueen kaikkia lajiteknisiä- kuin fyysisiä ominaisuuksia. Hyviä kokemuksia ja saatiin hyvä tasonmittari siihen missä mennään. Paljon on töitä edessä!" -Vastuuvalmentaja Petteri Hirvonen kommentoi viikonlopusta.


B-pojat

Pelicans Sb:n B-pojat osallistuivat valtakunnalliseen esikarsintaan Kuopiossa.
Pojat pelasivat G-lohkossa (Welhot, Nokian KrP, Pelicans SB)
Ottelutulokset löydät täältä!


D-tytöt

Pelicans SB:n D-tytöt osallistuivat myös C-ikäluokan SM-karsintoihin viikonloppuna Lappeenrannassa.
Tytöt olivat B-lohkossa (SaiPa, ErVi, FB Factor, LoSB/VSS, Pelicans SB turkoosi, SalBa)

Ottelutulokset:
- Pelicans SB - LoSB/VSS (0-5)
- Pelicans SB - EräViikingit (0-9)
- FB Factor - Pelicans SB (4-3)
- SalBa Sininen - Pelicans SB (6-5 RL)
- Pelicans SB - SaiPa (2-14)

"D-tytöt lähtivät C-tyttöjen SM-karsintoihin kokeilemaan vanhempien tyttöjen pelien vauhtia ja hakemaan kokemusta kovemmista peleistä. Vastassa olivat LoSB, ErVi, Factor, SalBa ja SaiPa. Saatiin hyviä kovia pelejä ja itseluottamusta vanhempia vastaan pelatessa. Pääosin hyvin pysyttiin vanhempien tyttöjen vauhdissa ja pallon kanssakin pystyttiin tekemään haluttuja asioita. LoSB, Factor ja SalBa pelit tarjosivat tasaväkiset taistot, pieniä epäonnistumisiä siellä täällä, mutta onneksi vastapainoksi myös hienoja onnistumisia! Pelit ErViä ja SaiPaa olivat vielä astetta paria liian kovia, vaikka niistäkin pieniä hyviäkin hetkiä löytyi." -Tiivistää vastuuvalmentaja Mikko Koskela.

Varakapteeni Aada Oksasen sanoja lainaten, "kokemusta rikkaampana takaisin kotiin!"


Tsemppiä kaikille joukkueille tulevaan kauteen!