Viikonloppuna pelattiin taas monet kovat pelit, Kokkolassa ja Lahdessa
Julkaistu: 12.10.2021 19.50

Viikonloppuna pelattiin taas monet kovat pelit, Kokkolassa ja Lahdessa

Perjantaina, starttasi pelireissu Kokkolaan jo iltapäivällä, koska meillä oli T18-sarjan SM-karsintapelit heti lauantai-aamusta jo klo 10 ja toinen klo 13. Pitkä bussimatka ja yöpyminen hotellissako vaikutti sen verran, että Nibacoksen työille hävisimme 4-2 ensimmäisessä pelissä. Mutta onneksi vauhti kiihtyi siitä ja SC Kokkola rökitettiin sitten 6-2 päivän toisessa pelissä. Pelien jälkeen pikasuihkut ja kotimatkalle. Ruokailu paluumatkalla ja illalla myöhään olimme jälleen Lahdessa. Äkkiä tytöt nukkumaan ja kotijoukot huoltamaan pelikamat kuntoon seuraavan päivän koitosta varten.

Joukkueemme pelaa naisten apuna, 2.divarin pelejä ja aamulla jälleen, aamiaisen jälkeen heti hallille. Roosa-nauhat pelipaitoihin ommeltuna, ensimmäisenä vastaan tuli Hatsinan naiset. Voitimme pelin 4-2. Pelien välillä lepoa ja tankkausta ja toinen pelikin vielä juostiin hienosti 6-0 voittoon, vastustajina Saipa. Kova viikonloppu siis tytöillämme, mutta upeasti pelikaanittaremme pelasivat.

Halusimme osallistua Roosanauha -keräykseen, kantamalla omankin kortemme kekoon, tärkeän, kaikkia meitä koskettavan asian puolesta. Olethan sinäkin ottanut osaa ja hankkinut Roosanauha -tuotteita?

Seuraavat pelit ovatkin sitten jälleen Lahdessa 30.10. syysloman päätteeksi, joten tervetuloa kannustamaan Suurhallille. Meidän pelit ovat klo 10 ja klo 19. Tällöin selviää, pääsemmekö SM-sarjaan pelaamaan. Olemme edelleen lohkomme 2. sijalla.

Teksti ja kuva: Kati Töyrylä