Aloita mukava harrastus!
Julkaistu: 24.01.2022 12.51

Aloita mukava harrastus!

Tarjoamme matalan kynnyksen harrastustoimintaa kaiken ikäisille! Toimintaa on eri asuinalueilla, jotta lasten ja nuorten olisi helppo tulla mukaan lajin pariin. Harrastuksen pariin saa tulla vapaasti tutustumaan!

Toimintaa kevätkaudella 2022:

3-4 vuotiaille lapsi-vanhempi kerhot:
Ryhmissä lapset tutustuvat lajin saloihin ja opettelevat salibandyn alkeita yhdessä vanhempiensa kanssa!

5-6 vuotiaille:
Toimintaan sisältyy lajin ja liikkumisen perustaitojen harjoittelua, ryhmässä toimimista sekä pelailua hyvässä hengessä!

Kouluikäisille:
Ryhmät on tarkoitettu uusille harrastajille tai vaihtoehtona niille, jotka eivät vielä halua liittyä mukaan joukkuetoimintaan!

Nuorten pelivuorot:
Tarjoamme mahdollisuuden 13-17 vuotiaille päästä kiinni salibandyn pelaamiseen ja sen riemuun. Pääpainopiste on pelaamisessa. Pelivuoroilla pätevät täysi-ikäiset ohjaajat!

Mailapelikerho:
Toiminta järjestetään PadelMarina sisäpelikeskuksessa! Ryhmät on suunnattu 2011-2012 ja 2013-2015 syntyneille. Kerho tarjoaa kaikille kiinnostuneille pojille ja tytöille mahdollisuuden tutustua salibandyn, padelin ja pickleballin saloihin.

Säbä-Uinti kerhot:
Pelicans SB & LAUS järjestävät yhteistyössä kerhoja 2013-2014 ja 2015-2016 syntyneille tytöille ja pojille. Kerhossa yhdet harjoitukset viikossa, lajit ovat pääsääntöisesti vuoroviikoin.

Aikuisten ryhmät (naisille ja miehille):
Vuorot on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat pitää kuntoa yllä rennossa ilmapiirissä salibandyn merkeissä. Jos yhdessä pelaaminen ja kuntoilu kiinnostaa, tule rohkeasti mukaan!

Erkkasäbä:
Joukkue on tarkoitettu yli 16-vuotiaille pelimiehille, -naisille ja muuten lajista kiinnostuneille ihmisille, pelitaidoista riippumatta.

Ryhmien tarkemmat ajankohdat ja lisätiedot löydät TÄÄLTÄ

Annan mielelläni lisätietoa toiminnasta,
Samuli Paalanen
Pelicans SB harrastevastaava
044 3511142, samuli.paalanen@pelicanssb.fi