Lappeenrannan Säbäkipinäturnauksen aikataulu ja tarkemmat tiedot
P10 (2014)Julkaistu: 14.12.2022 23.25

Lappeenrannan Säbäkipinäturnauksen aikataulu ja tarkemmat tiedot

Tämän kauden neljäs turnaus ja vuoden viimeinen sellainen pelataan Lappeenrannassa 18.12. sunnuntaina ja turnausisäntänä toimii tällä kertaa SaiPa. Turnaus pelataan Lappeenrannan Joutsenohallilla (Penttiläntie 17, 54100 Lappeenranta).

Turnaus alkaa kello 12.30, ja meillä on heti eka matsi. Meillä on turnauksessa jälleen kaksi joukkuetta, turkoosi ja musta.

Mustalla on turnauksessa ensimmäinen ottelu kello 12.30 SaiPa keltainen joukkuetta vastaan. Seuraavaksi pelaa turkoosi, kello 13:10 TaiKi:a vastaan. Heti perään, kello 13:50, turkoosi pelaa vuorostaan SaiPa keltainen joukkuetta vastaan. Musta joukkue pelaa toisella kentällä samaan aikaan, eli kello 13:50 Stu:ta vastaan. Mustalla on seuraavaksi ottelu kello 14:30 SaiPa mustaa vastaan. Turkoosi pelaa vielä turnauksen lopussa, kello 15:10 Jenga Team Tiikereitä vastaan. Eli molemmilla joukkueilla jälleen kolme ottelua turnauksen aikana. Turnauksen otteluohjelma löytyy Salibandyliiton tulospalvelusta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/162/9708/9223/2022-2023/otteluohjelma/?team=0

Tällä kertaahan me menemme yhdessä, isolla linja-autolla turnaukseen. Lähtö sunnuntaina K-Citymarket Launeen parkkipaikalta. Oman auton voi siis jättää sinne, iso parkkipaikka, jossa pysäköinti on ilmaista. Kaikki ovat varmaankin jo ilmoittautuneet Jannelle, joka on myös meidän kuskimme tulevalla reissullamme. Pojathan pääsevät "firman" piikkiin bussilla, mutta vanhemmille kustannus on 10 euroa per henkilö. Bussiin mahtuu 60 henkeä, eli mukaan voi tulla myös ainakin toinen vanhempi, mutta tehän olette jo ilmoittautuneet. Muistakaa ottaa pojille kaikki säbäkamat, eli peliasu, suojalasit, maila, pelisukat, pelikengät ja juomapullo. Matkalle on hyvä ottaa eväitä ja aamulla kannattaa syödä tuhti aamupala. Valmennusjohtomme kanssa toivoisimme, että ennen turnausta ei syötäisi ihan hirveästi makeaa, eli karkkeja, sipsejä, limpparia yms., koska liika sokeri (tai suola) alkaa väsyttämään. Tämä on vain suositus, mutta toive, senkin vuoksi, että ohjeistus olisi tasapuolinen kaikille, eikä ketään alkaisi harmittamaan jos joku toinen syö esim. karkkia ja toinen ei. Pelien jälkeen voi syödä makeaa, karkkia ja juoda limua, mutta ennen otteluita kannattaisi syödä mielummin hedelmiä, banaania, eväsvoileipiä yms. Tähän ohjeistukseen ei kannata suhtautua liian ryppyotsaisesti, mutta valmennustiimimme tietää (kokeneita pelaajia itsekin), että oman virkeyden kannalta esim. liika sokeri ei ole hyväksi. Turnauksen kanttiinia saa siis kyllä käyttää ja ostaa SaiPan myymiä tuotteita. Paluumatkalla pysähdymme myös syömään paikalliselle ABC:lle, josta voi ostaa herkkuja halutessaan.

Joukkueet ovat alustavasti samat kuin edellisessä turnauksessakin, mutta niitä voidaan mahdollisesti säätää vielä ennen turnausta, jos tulee sairastumisia tms. Nythän me kaikki olemme joka tapauksessa koko turnauksen paikanpäällä, eikä kukaan lähde ennen muita pois, joten sinänsä joukkueiden kokoonpanoja voidaan helpommin tarvittaessa ns. säätää. Lähtökohtaisesti jengit ovat kuitenkin samat kuin Heinolassakin, koska ne pitää any way ilmoittaa etukäteen, jonka Janne tekee vielä ennen turnausta.

P9 ikäluokka pelaa Säbäkipinäsarjaa ja pelaajilla tulee olla Säbäkipinäpelipassi. Sarjassa noudatetaan P9-P10 Säbäkipinäsääntöjä, pelimuoto: 3 vs. 3, 2 x 15 min. + maalinpienennyselementti. Säbäkipinä Kaakkois-Suomen sivut löytyvät osoitteesta: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/... Sieltä löytyy mm. kaikki tässä vaiheessa tiedossa olevat turnaukset, joita oli syyskaudella siis yhteensä neljä. Kevätkaudelle on tulossa noin kuusi turnausta.

Oletuksena on, että kaikilla on jo Säpäkinäpassi, mutta jos se puuttuu vielä, niin se pitää hommata ennen turnausta. Eli jos on joku, joka ei ollut vielä ensimmäisessä turnauksessa, eikä ole sen vuoksi tullut hommanneeksi Säbäkipinäpassia. Sen voi siis käydä lunastamassa ja ostamassa osoittesta: https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipa... Eli valitkaa linkki "OSTA SALIBANDYN PELIPASSI TÄSTÄ". Tämä ohjaa Suomisportin sivuille, jonne sinun pitää kirjautua jos olet ensimmäistä kertaa asialla. Jos viime vuonna jo ostitte pelipassin, niin tiedot pitäisi löytyä jo valmiiksi. Sivusto ohjaa selkeästi eteenpäin, eli ensin lapsen nimi, laji ja tämän jälkeen valitaan Säbäkipinäpelipassi (19 euroa). Sen voi ottaa tosiaa vakuutuksella tai ilman, mutta vakuutus pitää joka tapauksessa olla. Jos ei ota vakuutusta, niin kannattaa tarkistaa korvaako perheen oma vakuutus myös urheilussa tapahtuneet tapaturmat, koska näin ei ole välttävättä automaattisesti. Seuraksi valitaan Päijät-Hämeen Salibandyseura (joka on seuran virallinen nimi, ei siis Pelicans SB). Lopuksi voit valita otatko vakuutuksen vai et. Tosin eipä tuo vakuutuskaan maksa kuin 9 euroa, joten suosittelen sen ottamista. Yhteensä Säbäkipinäpelipassi tuon vakuutuksen kanssa on siis 28 euroa.

Lappeenrannan turnaus on samalla myös meidän tämän vuoden viimeinen tapahtuma, ja tämän jälkeen alkaa pieni joululoma. Ensi viikolla ei siis ole treenejä. Harjoitukset jatkuvat taas ensi vuonna, ja ekat treenit ovat torstaina 5.1. Silloinhan treenit ovat taas normaalisti Suurhallin Areena 3 kentällä eli ihan samassa paikassa kuin aiemminkin. Tiistain treenit vaihtuvat Ahtialan koululta Suurhallin Salpausselkähalliin. Treeniaika aikaistuu myös tunnilla, eli treenit jatkossa 17-18.

Jos tulee jotain kysyttävää niin voitte olla meidin toimihenkilöihin yhteydessä!

Terveisin: Toni Degerlund 1/2 jojo