Pelicans SB:n ensimmäisen kauden sijoitukset
Julkaistu: 19.04.2018 00.00

Pelicans SB:n kausi 2017-18 alkaa olla ohi, joten on hyvä kerrata miten joukkueet edustusjoukkueista juniorijoukkueisiin pärjäsivät kauden aikana.

Joukkueiden sijoitukset ja saavutukset kaudella 2017-18 olivat seuraavanlaisia:

Miehet edustus

Miesten joukkue sijoittui Kaakkois-Suomen 2. divisioonassa ensimmäiseksi ja eteni pudotuspeleistä divarikarsintoihin saakka. Siellä Kirkkonummi Rangers oli kuitenkin parempi ja miesten kausi päättyi siihen.

Naiset edustus

Naisten joukkue voitti naisten 1. divisioonan ja karsi naisten Salibandyliigan runkosarjan viimeistä, O2-Jyväskylää vastaan. Naiset veivät ottelusarjan omiin nimiinsä ja nousevat Salibandyliigaan kaudelle 2018-19!!

Miehet ll

Miesten kakkosjoukkue pelasi Kaakkois-Suomen 4. divisioonaa ja sijoittui sarjan kymmenestä joukkueesta neljänneksi.

Naiset ll

Naisten kakkosjoukkue oli Kaakkois-Suomen 2.divisioonan yhdeksäs, kun sarjassa pelasi yhdeksän joukkuetta.

A-pojat

A-poikien joukkue pelasi Kaakkois-Suomen ja Sisä-Suomen yhteistä 1.divisioonaa ja sijoittui seitsemän joukkueen sarjassa toiseksi.

A-tytöt

A-tytöt sijoittuivat huikeasti SM-sarjan runkosarjan toiseksi ja etenivät pudotuspelien kautta finaaliin saakka. Finaaleista tytöt saivat kaulaansa hopeiset mitalit kiivaan taistelun jälkeen!

B-pojat

B-pojat tulivat Kaakkois-Suomen alkusarjan toiseksi kahdeksasta joukkueesta ja etenivät kuuden joukkueen ylempään jatkosarjaan sijoittuen siellä kolmanneksi.

B-tytöt

B-tytöt pelasivat Kaakkois-Suomen, Savo-Karjalan ja Sisä-Suomen yhteistä aluesarja, jossa pelasi kahdeksan joukkuetta. Tytöt sijoittuvat sarjassa kolmanneksi.

C1-pojat

C1-pojat olivat valtakunnalisen divarin 12 joukkueesta viidensiä. C1-poikien kausi kuitenkin päättyi pudotuspeleissä tappioon Westend Indiansille.

C1-pojat musta

C1 musta sijoittui Kaakkois-Suomen alkusarjassa neljänneksi seitsemästä joukkueesta ja kausi jatkui alemmassa jatkosarjassa, jossa lopullinen sijoitus oli seitsemäs kahdeksan joukkueen sarjassa.

C2-pojat

C2-pojat pelasivat SM-sarjassa ensin turnausvaiheen, jonka jälkeen kausi jatkui kahdeksan joukkueen A-lohkoon, jossa pojat olivat kolmansia ja kausi päättyi pudotuspeleissä kahteen tappioon Esport Oilersia vastaan.

C2-pojat Nastola

Pelicans SB Akatemia nimen alla pelannut Nastolan joukkue sijoittui Kaakkois-Suomen alkusarjan neljänneksi viidestä joukkueesta ja kausi jatkui kuuden joukkueen aluejatkosarjaan, jossa joukkue oli toinen. Kausi huipentui Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan haastajafinaaliin kakkossijaan.

C-tytöt

C-tytöt pelasivat Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan yhteistä aluesarjaa, jossa sijoitukseksi jäi kuusi, kun sarjassa pelasi kahdeksan joukkuetta.

D1-pojat

D1-pojat pelasivat Kaakkois-Suomen seitsemän joukkueen alkusarjan sijoittuen neljänneksi. Kausi jatkui alueelliseen jatkosarjaan, jossa pojat olivat ykkösiä kahdeksasta joukkueesta. Sieltä joukkue eteni vielä haastajafinaaliin, jonka pojat voittivat!

D2-pojat

D2-pojat pelasivat Kaakkois-Suomen kahdeksan joukkueen aluesarjassa kahdella joukkueella; Pelicans SB turkoosi, joka oli alkusarjan ykkönen ja jatkoi Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen ylialueelliseen jatkosarjaan, jossa se kuitenkin sijoittui viimeiseksi sekä Pelicans SB musta, joka oli alkusarjan seitsemäs ja jatkoi alempaan jatkosarjaan, jossa se oli neljäs kuudesta joukkueesta.

D2-pojat Nastola

D2 Nastola pelasi samaa Kaakkois-Suomen aluesarjaa kahden muun Pelicans-joukkueen kanssa. Joukkue oli alkusarjassa neljäs ja jatkoi kuuden joukkueen alueelliseen jatkosarjaan, jossa se oli kuudes.

D-tytöt

D-tytöt pelasivat Kaakkois-Suomen aluesarjaa, jossa oli kuusi joukkuetta. Tytöt sijoittuivat sarjassa toiseksi ja kausi jatkui Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan ylialueelliseen loppuhuipentumaan, jossa tytöt olivat neljänsiä.

E1-pojat

E1-pojat tulivat Kaakkois-Suomen alkusarjan neljänneksi kahdeksasta joukkueesta ja kausi jatkui alemmassa jatkosarjassa, jonne pojat lähtivät kahdella joukkueella Pelicans SB turkoosi ja Pelicans SB musta. Musta joukkue oli kahdeksan joukkueen jatkosarjassa kolmas. Turkoosi joukkue oli jatkosarjan ensimmäinen ja jatkoi haastajafinaaliin, jossa kaulaan tuli hopeiset mitalit.

E2-pojat

E2-poikien Kaakkois-Suomen aluesarjaa lähdettiin pelaamaan kahdella joukkueella; musta ja turkoosi. Musta joukkue sijoittui sarjassa kuudenneksi kahdeksasta joukkueesta ja turkoosi joukkue oli sarjan paras. Turkoosi joukkue jatkoi kauttaan jatkosarjassa, jossa oli kuusi joukkuetta ja oli siellä viides.

E2-pojat Nastola

Nastolan E2-pojat pelasivat samaa Kaakkois-Suomen aluesarjaa yhdessä kahden muun pelikaanijoukkueen kanssa. E2 Nastola sijoittui lopulta sarjan kahdeksanneksi.

E-tytöt

E-tytöt pelasivat Kaakkois-Suomen aluesarjassa 18 ottelua, joista tuloksina 12 voittoa, 3 häviötä ja 3 tasapeliä.