A-tyttöjen kausi
Julkaistu: 16.04.2018 00.00

A-tyttöjen kausi

A-tyttöjen loistava kausi päättyi Turussa viime sunnuntaina, kun FBC Loisto voitti ottelun luvuin 7-6 järjestettyään yhden hienoimmista nousuista salibandyn saralla. Pelicans aloitti ottelun hienosti johtaessaan peliä ensimmäisen erän jälkeen 1-4, mutta FBC Loisto ei moisesta järkkynyt vaan nousi viimeisessä erässä tasoihin ja lopulta 20sek ennen loppua ohi.

Vaikka joukkueena hävitään ja voitetaan erityimaininnat lähtevät Pelicansin maalivahti Emmi Pölöselle, joka piti joukkueen pystyssä vaikeinain hetki kentällä ja sen ulkopuolella. Kiitosta saa myös Pelicansin tehotytöt Mittentag-Töyrylä-Vilenius, jotka valloittivat kärkipaikkoja sekä runkosarjan että pudotuspelien pistepörsseissä - Veera voittaen molemmat.

Joukkueen takanakin seisoi koko kauden aikana melkoinen joukko ihmisiä, joista valmentajat Markus Rasanen ja Kimmo Mäenrinne suurimman työn tehneenä. Taustajoukkoihin kuuluu myös huoltajat ja vanhemmat sekä mattotalkoisiin osallistuneet innokkaat tukijat. Mainittakoon myös Pelicansin ja A-tyttöjen yhteistyökumppanit, jotka mahdollistivat tämänkin huikean kauden.

Seuran uusimmat