Naiset komeaan vierasvoittoon - kolmas erä liikaa ÅIF:lle
Julkaistu: 19.01.2019 00.00

Pelicans SB:n naiset voittivat lauantai-illan ainoassa liigakamppailussa sipoolaisen ÅIF:n lukemin 2-5 (1-2, 1-1, 0-2).

Turkoosit saivat otteluun salama-alun, kun Jenny Kettunen avasi maalihanat ajassa 06:11. Lisää ilonhetkiä koettiin reilua minuuttia myöhemmin, kun Iida Juureksen maila soitti duurissa. 17-vuotias iski liigauransa avausmaalin ja siirsi vieraat jo 0-2 -edelle. Anna Laitinen kavensi lukemiksi 1-2 ajassa 13:56.

Toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen. Anne Haapasalo vei lahtelaiset jälleen kahden maalin johtoon kellon näyttäessä kokonaisaikaa 34:11. Veera Vilenius saalisti osumaan syöttöpisteen. Emäntien kuitti tuli nopeasti, kun kolme minuuttia myöhemmin Sandra Ojanen toi kotijoukkueen uudelleen maalin päähän.

Päätöserässä ÅIF:n selkäranka katkesi lopullisesti. Sofia Mittentagin ja Anne Haapasalon maalit siivittivät Pelsuttaret kolmen pisteen voittoon.

Anne Haapasalo 2+1
Veera Vilenius 0+2 ( => Liigan syöttöpörssin jaettu ykköstila!!!)
Sofia Mittentag 1+0
Jenny Kettunen 1+0
Iida Juures 1+0 (LIIGAURAN AVAUSMAALI!!!)
Krista Siljander 0+1
mv Juulia Kataja 20/22

Pelicans SB vankisti voitollaan sarjan kuutossijaansa. Otteluohjelmassa on vielä kaksi kotiottelua ja yksi vierasottelu ennen pudotuspelejä.

Pelsuttaret kohtaavat seuraavaksi Tampereen Classicin Lahti Energia Areenalla. Ottelu pelataan ensi viikon lauantaina (26.1.) ja se alkaa klo 16.